Sudah Beberapa Hari Begini..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum ♡ 

SUDAH BEBERAPA HARI BEGINI~ Sehari .. dua hari .. tidak mengapa.Namun aoabila berhari-hari mula timbul kerisauan.SubhanaAllah.Bila cuba mencari solusi di tutorial kebanyakkannya mengatakan hanya sementara .. hanya seketika .. sedih icon teman inspirasi tidak muncul.Sedang dengan izin Allah SWT kalianlah inspirasi PC.Sungguh.

Sudah Beberapa Hari Begini..
Benarlah,ujian itu luas.Banyak cara akan berlaku dari sudut mana pun sebenarnya.Sabarkah.Marahkah.Redhakah atau mempersalahkankah.Allahu.Seperti juga rezeki.Banyak ujian.Sedikit dugaan.SubhanaAllah.Solusi?..rakan-rakan yang pernah mengalami moga sudi menbantu😊.

Diam tak diam sudah hari Sabtu
Sabtu akhir di bulan Oktober
Terima kasih yang sudi membantu
Semangat daripada ukhwah adalah sumber

*terima kasih ukhuwah 
#sama-sama mencari redha Ilahi 


12 comments:

  1. Akak pun hairan PC, ingat blog akak ada problem.. Tapi bila blogwalking semua pun sama..

    Sama2 kita tunggu, mungkin masalah dari Google 😊..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Kak..PC pelik...mula2 terfikir sebab koding template ke..sebab kadang PC tukar sana tukar sini...down juga..sebab nak kena betulkan...rupanya akak pun alami perkara sama ya 😅moga tidak berlarutan.

      Delete
  2. bersabarlah ye kak..maybe masalah dari google...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah 😅 cuma risau pulak sebab dah berhari-hari Irda..kikiki...dugaan ni..moga segera pulihlah.

      Delete
  3. saya pun kena masalah yang sama =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maksudnya menyeluruh kot..😅 sehari dua hari ok...lama-lama risau pula..

      Delete
  4. Lately ni banyak juga problem dengan blogspot atau google. InsyaAllah nanti akan baik semula. Selamat berhujung minggu PC.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul la kak Ana...setuju...amin kak...moga segera pulih la garapnya😅..selamat berhujung minggu kak Ana.

      Delete
  5. Baru kakcik perasan. Blog kakcik pun sama. Dulu senarai blog rakan-rakan semua hilang. Kakcik masukkan semula satu persatu mana yang singgah menyapa. Entah apa agaknya Google sedang buat... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kakcik..mula2 PC biarkan je...ingat mungkin sejam dua...bila berhari-hari...tak berubah...tengok tutorial pun PC tak berapa nak faham...tu yang up entri..minta tolong kawan-kawan kak..tiada amaran tiada peringatangan dr google..terkejut jadinya :(

      Delete
  6. KAK PUN XRETI MUNGKIN MSLH GOOGLE TU XLAMA HARAP OK

    ReplyDelete
    Replies
    1. PC pun tak reti kak PI...aah..harapnya tak berlarutanlah...

      Delete

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..