01 September 2015

1st GiveAway by Ciktaman

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 






Assalamualaikum dan hai :)


Sepanjang bulan September ni, cktmn nak buat satu segmen untuk korang semua..


1st GiveAway by Ciktaman




Ok syarat penyertaan senang je!


1. Mesti follow @ like


* Blog - ciktaman + nuff click 
* Instagram - ctctraudhah | molekgilo


2. Buat satu entri [copy coding yang diberi] dan komen



pasal blog ciktaman tak lebih 15 patah perkataan..




3. Tinggalkan URL entry korang pada post ini sahaja. *link pada chatbox tak dikira







4. Tempoh GA adalah bermula 1 September sehingga 30 September 2015''













** Untuk lihat senarai peserta kat SINI



*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI



***Pemenang akan dipilih sepenuhnya daripada cktmn









Blog yang kemas,kombinasi warna yang sepadan sedap mata memandang.Simple but nice.alhamdulillah.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

15 comments:

  1. dtg dari GA yg sama :) http://impianacikyaanie.blogspot.com/2015/09/1st-giveaway-by-ciktaman.html

    ReplyDelete
  2. mugo2 mbakyu entok hadiah seng gedi., ;p

    ReplyDelete
  3. Gud luck PC.moga ad rezeki akak

    ReplyDelete
  4. @Cik Yanie
    Hye yanie...nanti kak PC singgah blog awak ye..

    ReplyDelete
  5. Malam, saya follow blog awak datang dari GA yang sama, good luck ya.

    GIVEAWAY BY CIK TAMAN

    ReplyDelete
  6. Tq sebab sudi join.. Gudluck :)

    ReplyDelete
  7. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/09/1st-giveaway-by-ciktaman.html

    ReplyDelete

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..