Nampaknya Terjebak Juga

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum 💖

NAMPAKNYA TERJEBAK JUGA || Sekali lagi..eh..eh..eh..hihi..perubahan menyeluruh ke..kalau kita lakukan perubahan yang positif walau secara perlahan lahan hingga akhirnya menampakkan perbezaan pastinya tahap keyakinan kita turut meningkat...siapa tahukan boleh menjadi inspirasi pada orang lain...namun jentik jauh jauh rasa yang kurang molek ya jangan izin terlintas pun walau sedikit..

Jangan tidak tahu..kalau buka dashboard cuba klik pada follower tu..gini wajah barunya..sebelum ni kalau kita nak follow kembali...mudah sahaja dengan pada icon pemilik blog...tapi sekarang tidak lagi begitu..ke PC sahaja alami masalah nak follow tak reti...ampun wahai ukhuwah..

Image

Maka....PC minta tooooooolong sangat sangat...kepada kawan kawan ukhuwah yang disayangi dan dihargai yang baru follow blog PC atau dah lama follow tapi PC belum follow semula...tinggalkan link blog kalian ya pada ruangan komen blog PC..in sya Allah PC follow semula...tolong ya....

#mencari redha Allah 
*terima kasih ukhuwah 



Previous
Next Post »

12 comments

Write comments
Siqah Hussin
AUTHOR
August 2, 2016 at 1:14 PM delete

Betul tu kak PC. Sekarang dah berubah. Tak tahu link unless dorang leave comment kan.. Huhu

Reply
avatar
Ahmad Hasif
AUTHOR
August 2, 2016 at 1:18 PM delete

ooo terjebak juga.. tp skrg sy guna google plus je kak PC lg senang...

Reply
avatar
August 2, 2016 at 2:58 PM delete

Saya kekadang terjebak lalu kat sini kak PC

Reply
avatar
Sha
AUTHOR
August 2, 2016 at 4:37 PM delete

aikkk tak perasan pulak..hihi ^_^ Sha dah lama follow PC tapi bab follow back tak pasti lak ^_^

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
August 2, 2016 at 4:45 PM delete

aida ni jarang korek dashboard.
aida x dpt skang ni bantu PC.
yg aida tau, aida follow PC :)
and most of the time aida blogwalk ke blog yg tinggal komen.
then baru la merayap ke blog lain in shaa Allah...

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
August 2, 2016 at 4:52 PM delete

Kan Siqah..nak cari link follower tak boleh..tak jumpa..lagi la akk ni bukan pandai sangat bab2 ni..sebelum ni mudah juga...klik boleh ke link follower...

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
August 2, 2016 at 4:54 PM delete

Betul la...lagi senang nak follow semula kan AH.. :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
August 2, 2016 at 4:55 PM delete

Terima kasih singgah ziarah blog PC ya 😆

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
August 2, 2016 at 4:57 PM delete

Kak PC tengok ya..klu belum follow back..kak PC follow ya :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
August 2, 2016 at 4:58 PM delete

Terima kasih..PC pun dah follow blog Aida juga..yeyyyyy :)

Reply
avatar
Irda Garmin
AUTHOR
August 2, 2016 at 8:43 PM delete

irda memang follow blog pc..suka baca setiap entry..:)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
August 3, 2016 at 6:22 AM delete

Terima kasih Irda :)
Sokongan Irda dan kawan2 itulah pembakar semangat kak PC sebenarnya dik.. :)

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon