Nampaknya Terjebak Juga

Advertisement
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum 💖

NAMPAKNYA TERJEBAK JUGA || Sekali lagi..eh..eh..eh..hihi..perubahan menyeluruh ke..kalau kita lakukan perubahan yang positif walau secara perlahan lahan hingga akhirnya menampakkan perbezaan pastinya tahap keyakinan kita turut meningkat...siapa tahukan boleh menjadi inspirasi pada orang lain...namun jentik jauh jauh rasa yang kurang molek ya jangan izin terlintas pun walau sedikit..

Jangan tidak tahu..kalau buka dashboard cuba klik pada follower tu..gini wajah barunya..sebelum ni kalau kita nak follow kembali...mudah sahaja dengan pada icon pemilik blog...tapi sekarang tidak lagi begitu..ke PC sahaja alami masalah nak follow tak reti...ampun wahai ukhuwah..

Image

Maka....PC minta tooooooolong sangat sangat...kepada kawan kawan ukhuwah yang disayangi dan dihargai yang baru follow blog PC atau dah lama follow tapi PC belum follow semula...tinggalkan link blog kalian ya pada ruangan komen blog PC..in sya Allah PC follow semula...tolong ya....

#mencari redha Allah 
*terima kasih ukhuwah 



Tag : Santai
12 Komen untuk "Nampaknya Terjebak Juga"

Betul tu kak PC. Sekarang dah berubah. Tak tahu link unless dorang leave comment kan.. Huhu

ooo terjebak juga.. tp skrg sy guna google plus je kak PC lg senang...

Saya kekadang terjebak lalu kat sini kak PC

aikkk tak perasan pulak..hihi ^_^ Sha dah lama follow PC tapi bab follow back tak pasti lak ^_^

aida ni jarang korek dashboard.
aida x dpt skang ni bantu PC.
yg aida tau, aida follow PC :)
and most of the time aida blogwalk ke blog yg tinggal komen.
then baru la merayap ke blog lain in shaa Allah...

Kan Siqah..nak cari link follower tak boleh..tak jumpa..lagi la akk ni bukan pandai sangat bab2 ni..sebelum ni mudah juga...klik boleh ke link follower...

Betul la...lagi senang nak follow semula kan AH.. :)

Terima kasih singgah ziarah blog PC ya 😆

Kak PC tengok ya..klu belum follow back..kak PC follow ya :)

Terima kasih..PC pun dah follow blog Aida juga..yeyyyyy :)

irda memang follow blog pc..suka baca setiap entry..:)

Terima kasih Irda :)
Sokongan Irda dan kawan2 itulah pembakar semangat kak PC sebenarnya dik.. :)

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..

Back To Top