♡♡speechless..gara gara blogger Ben Ashaari♡♡

Bissmillahirahmanirahim 
Assalammualaikum ukhuwah ♡ 



Pastinya blogger di Malaysia mengenali blogger Ben Ashaari..daddy qhaliff dan zahra yang cute miut..moga satu hari Allah pertemukan kita sekeluarga..juga sahabat sahabat  blogger yang lain juga..aminn..*menitik juga air mata..malu..
Terima kasih abang Ben..kerana menjadikan Perdu Cinta blog pilihan 2016..

Syukur atas setiap nikmat..terima kasih Allah..meminjamkan PC seorang suami,,ibu bapa,,mertua,,zuriat??**PC ikhtiarkan..mohon doa sahabat sahabat ye..ukhuwah yang disisi juga di alam maya..alhamdulillah..idea yang tidak putus untuk dikongsi bersama..baik ambillah..tidak baik jentik jauh jauh ye..Ya Rabb jauhkan hatiku daripada rasa yang gelap,perasaan yang malap,sangka sangka yang hitam..kerana PC dan ukhuwah sedang mengumpan syurga yang paaaaaling indah..fight!!

¤◆•resamnya kita•◆¤..banyak..pelbagai brand dik nak bagi pakaian kita harum semerbak..2..3 batu dah bau..hihi..buih jejak ke bumbung rumah gitu ye..nasib air paip tersipu sipu malu je keluarnya..maklumlah raya...kalau tidak..4 kali bilas kain tu..adoiii..kalau over pun macam membazir pula jadinya ye..berpada padalah..kesian pakaian kita..mereput belum masanya..bila kita jaga imej..itu luaran yang sesama insan memandang..jangan kita lupa menjaga yang dalam kerana Allah juga sentiasa menilai..setiap detik memerhati..

¤◆•hati berbunga bunga•◆¤..mendapat sesuatu yang kita ingini itu satu nikmat..dengan izinNya.."kun fayakun"..manusia itu perantara..terjangka..atau tidak sengaja..terancang atau merancang..yakinlah dengan aturan Ilahi..kalau di dunia Allah datangkan berita gembira hati kita berbunga bunga..seolah diawangan..pastinya kita akan lebih lebih teruja gembira diakhirat kelak bila Allah hadiahkan kita syurgaNYA..
Previous
Next Post »

24 comments

Write comments
July 25, 2015 at 9:48 PM delete

yeyyyy . Blog akak direview Ben Ashaari .. TAHNIAH yeee .....

Permulaan untuk jadi blogger peemesss emeesss nihh . hihi

Reply
avatar
Dunia Zumal
AUTHOR
July 25, 2015 at 10:16 PM delete

Tahniah yer PC... Bukan senang abang otai kita nak review kan ^-^

Reply
avatar
mizz yatiey
AUTHOR
July 25, 2015 at 10:30 PM delete

aamiin....

Assalamualaikum..MY pun datang dr review tu jugak apa2 pun selamat berkenalan..semoga sama2 dapat berkongsi ilmu..good luck

Reply
avatar
Ieka Farhana
AUTHOR
July 25, 2015 at 10:41 PM delete

tahniah PC bukan senang direview oleh BA :)

Reply
avatar
Maria Firdz
AUTHOR
July 25, 2015 at 10:56 PM delete

Alhamdulillah.. Tahniah...

Reply
avatar
nor azman
AUTHOR
July 25, 2015 at 11:08 PM delete

tahniah lah ye..heheheh

Reply
avatar
Yan Ty
AUTHOR
July 25, 2015 at 11:15 PM delete

alhamdulillah...tahniah...all the best sis..

Reply
avatar
Penulis
AUTHOR
July 26, 2015 at 9:27 AM delete

tahniah yep..smoga terus berjaya.. hihi..
http://haziyatulnajihah.blogspot.com/

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 26, 2015 at 1:25 PM delete

@Lyssa Faizureen
alhamdulillah lyssa..**akak PC malu dan sangat tidak layak..banyak lagi kurangnya PC ni lyssa..**tutup muka pakai bantal busuk..semua blogger adalah sahabat..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 26, 2015 at 1:26 PM delete

@Dunia Zumal
masyaAllah..terima kasih zumal..zumal pun hebat tau..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 26, 2015 at 1:28 PM delete

@mizz yatiey
waalaikummussalam MY..salam perkenalan juga..kita sama2 meriahkan dunia blogger ye..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 26, 2015 at 1:29 PM delete

@muhammad nizam
terima kasih..nikmat dunia..Allah beri pinjam..syukur..salam ukhuwah ye..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 26, 2015 at 1:29 PM delete

@Ieka Farhana
subhanallah..terima kasih ieka..tulah tanjat gegel..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 26, 2015 at 1:30 PM delete

@Maria Firdz
alhamdulillah..terima kasih kak..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 26, 2015 at 1:31 PM delete

@nor azman
hehehehehe...terima kasih ye..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 26, 2015 at 1:31 PM delete

@Yan Ty
alhamdulillah..terima kasih ye..in sya Allah..aminnn.

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 26, 2015 at 1:32 PM delete

@Penulis
terima kasih..alhamdulillah..syukur..nikmat kurniaan Allah..dikongsi bersama..

Reply
avatar
Cik Ash
AUTHOR
July 26, 2015 at 4:11 PM delete

tahniah PC semoga terus dikenali nanti

Reply
avatar
July 26, 2015 at 7:41 PM delete

@PeRdU cINta
alaaa . apa kurang nye kan ?
akak sangat aktif berbelog .. ni yg lyssa sukee nih ^^

Reply
avatar
Sop
AUTHOR
July 26, 2015 at 11:26 PM delete

tahniah
mmg bertuah tu

Reply
avatar
myliferia
AUTHOR
July 29, 2015 at 4:03 AM delete

Wahhhh, tahniah PC, dah jadi blog terpilih gitu :)

Reply
avatar

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon