18 January 2017

Puan Blog Pun Baru Tahu..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum 💖

PUAN BLOG PUN BARU TAHU || Peergghh tajuk..nak telak tuan tu merujuk lelaki..tu yang letak puan..PC suka template blog PC ni..lama mencari..alhamdulillah dapat..syukur..tapi sedari awal menggunakan template ini ada beberapa perkara yang merungsingkan fikiran dan hati PC..dan salah satunya adalah SAIZ FONT..nak ubah coding bukan tidak boleh tapi PC tahu apa yang bakal terjadi berdasarkan pengalaman lepas..huhuhuhuhu..nangis penjuru almari hakak ni nanti..😰



Bukan hiasan bukan suka-suka ianya dicipta dan diletkkan di situ...jangan jadi macam PC...cuma tengok saja ya..satu hari tergerak hati.."Ya Allah bantulah hambaMU ini..kesian kawan-kawan yang singgah ke blog ini..tengok tulisan halus...pening mereka nak baca..lagilah hambaMU ini sukalah kongsi entri yang berjela-jela..moga yang berjela itu banyak yang bermanfaat daripada yang sia-sia..bantulah Ya Allah"...bagi orang lain yang dah tahu atau tidak tahu ini perkara remeh dan dangan mudah..tapi tidak PC..

Allah itu penggerak pada segalanya,percayalah...dan PC pun klik la simbol yang PC selalu bayangkan macam skru tu..hihihihihihi...dan...tada.....A+ tu untuk besarkan saiz huruf pada entri..A- tu untuk kecilkan saiz huruf pada entri..cakkebombom..cakebombom..💖💖..kawan-kawan yang dah tahu..alhamdulillah tahniah ya..yang tidak tahu..maaf kerana membaca dalam keadaan kurang selesa...kalau PC tahu sedari awal sudah PC maklumkan...MAAF sangat-sangat ya kawan-kawan..

*terima kasih ukhuwah
#mencari redha Ilahi.


20 comments:

  1. hi pc, saya datang singgah sini :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. terima kasih singgah jalan2 ziarah blog PC :)

      Delete
  3. wahhh hebat la PC! hehe alhamdulillah.

    ReplyDelete
  4. haha lawakla PC ni. Tapi, saya pun tak pandai edit template jgak. Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Edit template bagi yang tak mahir macam PC ni...sangat menjadi mimpi ngeri..walau pun dah ada backup..baik2 tegak mau berot dibuatnya template nanti :)

      Delete
  5. Hehehe Sayidah aka kakcik..hebat sangat ni kak PC sampai lebam nak cari macam mana nak besarkan saiz entri... :)

    ReplyDelete
  6. PC pun baru tahu Pakcik WP :) alahai...alhamdulillah.

    ReplyDelete
  7. Terima kasih NurSabrina ziarah blog kak PC :)

    ReplyDelete
  8. Asssalamualaikum, selamat pagi kak PC.. Semoga segala urusan dunia dan akhirat dirahmati oleh Allah.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam Shikin..hi...amin....untuk Shikin juga ya..moga kita semua dirahmati dunia dan akhirat :)

      Delete
  9. Hehe. Dapat baca blog kak PC dengan tenang sebab tulisan dah besar :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun dah lega sikit rasa Siqah...alhamdulillah :)

      Delete
  10. Cantik sgt blog baru cik PC nie. Teringin jugak nak blog mcm nie. 😍

    ReplyDelete
  11. dah lama sebenarnya KG x singgah sini..lalu lalang aje PC

    ReplyDelete

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..