23 July 2016

Perasan Ke Tidak Ya

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum 💖

PERASAN KE TIDAK YA || Perubahan itu perlu asal tak menyusahkan diri dan orang lain terasa dengan bebanannya..sesekali lakukan perubahan juga menarik kita menjadi lebih segar dan bersemangat!!?..in sya Allah..

Berkisah tentang perubahan...pasti ramai yang dah perasan atau belum perasan..perbezaan format pada gadget followers..

Sebelum...

Image

Terkini...

Image

Selamanya atau sementara??!!..tunggu..

#mencari redha Allah 
*terima kasih ukhuwah



14 comments:

  1. lebih mudah...

    http://belogs.blogspot.my/2016/07/nak-jadi-follower.html

    ReplyDelete
  2. ermm betul tu senang sekarang ...

    ReplyDelete
  3. Perasan jgak, tp baru jerlaa perasan. Hihi

    ReplyDelete
  4. Aah ada perasan jugak perubahan pada followers tue ada unfollow ... Hihi =)

    ReplyDelete
  5. akak..apa beza follow site tu dengan follow google..sebab kat blog irda tak reti nak letak bende tu..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akk pun tak berapa mahir sangat Irda..cuma setahu akk bila kita ada Google + Follower setiap entri yang kita share ajan terus mereka terima pada dashboard kawan2 yang dalam circle..dan lebih mudah terindeks di Google..selain menjadi salah satu meningkatkan trafik blog kita..maaf kalau penjelasan akk tepat..

      Delete
  6. perasan perasan, hehe. tapi stakat ni bila nak follow dia akan cakap "Whoops, that's an error." :\

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah.. betol la.. tataw ape masalah dia..

      Delete
    2. Betul sama..ingat PC je alaminya.. :(

      Delete

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..