06 April 2016

WEDNESDAY WORDLESS >>Pasrah Ditawan Si Lanun

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalammualaikum..


WEDNESDAY WORDLESS >> PASRAH DITAWAN SI LANUN || Rupanya ini kali kedua..tidak mustahil ada kali-kali berikutnya..cuaca itu sebenarnya salah satu pendorong ..ingin mencuba hingga pasrah ditawan..

Ditawan lanun

Sesekali layankan tekak dan dahaga dengan air berais ok..nampak sejuk luaran tapi panas di dalam itulah ais..


5 comments:

  1. sedapnya! musim panas ni seronok minum

    ReplyDelete
  2. salam memang sedap kalau dapat time panas2 ni

    ReplyDelete
  3. sedapnya.. dah lama tak minum pirate.. nak kena beli jugak pirate petang ni..hehe

    ReplyDelete
  4. Sedapnya...teras tekak MD pun kehausan tengok ni...

    ReplyDelete
  5. sgt ler betul PC.
    sekali try memang nak try lg.
    kat area umah aida ni ada brand lain.
    lebih kurang gitu la.
    setakat ni 2 kali beli dah utk anak2.
    hmmmmm memang happy diorang!
    aida x galakkan, sebab anak2 semua keturunan semput.
    kena jaga2.

    ReplyDelete

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..