18 April 2016

Sudah Nampak Habuknya

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalammualaikum..

SUDAH NAMPAK HABUKNYA || Tidak perlu tunggu seminggu...dua hari tidak sapu lantai rumah pun sudah tidak selesa rasa tapak kaki kerana habuk...habuk???..blog PC ni pun semakin berabuk...

T E R I M A  • K A S I H  • U K H U W A H

Beberapa minggu ini PC sangat kurang singgah ke blog ukhuwah...maaf sangat ya...PC sekadar sempat kongsi entri yang ringkas dan ada juga yang auto publish daripada draf yang tersedia..

In sha Allah PC singgah ke blog kawan-kawan dan tinggalkan jejak..amin...lapang sebelum sempit..semasa lapang itulah kita manfaatkan apa yang sewajarnya sebaik-baiknya...tidak kiralah apa kerja kita walau di mana kita berada...

Sudah nampak habuknya
Google image 


11 comments:

  1. Salam kak pc yana pon baru semalam update blog lepas seminggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam yana...akak update cuma tak dapat nak blogwalking je...ermmmm...hihi...yana busy ya..

      Delete
  2. Tak per PC jangan sedih sedih ey. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah tak...hihi...ni nak start enjin semula..

      Delete
  3. Biasalah... Bila komitmen lain lebih penting..blog pasti terabai..

    ReplyDelete
  4. Fuuh... kakak dah tiupkan habuknya PC:)
    Kalau blog kakak berhabuk kakak buat tak tahu aje tau hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak tiupkan...moga habuknya tak menebal la...hihi...

      Delete
  5. siapkan penyapu habuknya agar kemas semula kan pc..blog kakpun xselalu sapu habuknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita sapu dengan entri ya kak...hihi...

      Delete
  6. Mana ada berhabuk.. tak sempat jadi kabus pun lagi..hihi

    ReplyDelete

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..