14 February 2016

Ssyuh....ssyuh...Menjauhlah..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

SSYUHHH..SSYUHH..MENJAUHLAH ||Ini bukan halau ayam..atau lalat ya..tapi halau sikap yang buat kecomelan kita hilang 80%..dan potensi ke neraka 90%..adoiiii la..hurmmm..punca??
Daripada Harithah bin Wahab RA katanya, aku mendengar Rasulullah SAW bersabda, Mahukah aku memberitahu kepada kamu siapakah ahli-ahli neraka?  mereka itu ialah orang-orang yang keras kepala, sombong, suka mengumpul harta tetapi tidak suka membelanjakan untuk kebaikan.
(Hadith Riwayat al-Bukhari dan Muslim)



10 comments:

  1. Hai.saya tengah jalankan satu kaji selidik untuk membongkar sindiket penipuan di internet. Minta tolong klik kat link ni ye.tq

    http://YouthToEarn.com/?ref=243578

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owhhhh...in sha Allah....moga success ya..

      Delete
  2. Hai.saya tengah jalankan satu kaji selidik untuk membongkar sindiket penipuan di internet. Minta tolong klik kat link ni ye.tq

    http://YouthToEarn.com/?ref=243578

    ReplyDelete
  3. kdg2 kita pun lupa kan bila duit dah banyak..insya'Allah dijauhkan :)

    ReplyDelete
  4. insya Allah, minta di jauhkan segala yang negative tu

    ReplyDelete
  5. Jom sama2 syuh syuh kan sifat2 tersebut..

    ReplyDelete
  6. mohon lah dijauhkan dengan sikap yang sedemikian

    ReplyDelete

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..