27 December 2015

Cuti Blogwalking Seketika..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Syukur..alhamdulillah..subhanAllah..Allahu..
Moga ukhuwah sentiasa berada dalam situasi yang baik baik semuanya..amin...

PC minta maaf ya kerana sekadar singgah tapi tidak meninggalkan jejak...dan ada juga yang terpaksa hanya disinggah sepintas lalu...buat masa ini blogwalking juga cuti seketika...bila satu perkara itu sudah menjadi rutin...terasa bagai ada yang tidak kena bila diri sedikit meninggalkannya...maaf..in sha Allah nanti PC akan ziarah seperti sediakala...amin...

Rindu nak aktif...
Santai di kampung halaman...
Jamak semua cerita sanbil duduk atas pangkin bawah pokok manggis..hihi...




16 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Takpe.. Dahulukan mana yg lebih penting...

    ReplyDelete
    Replies
    1. begitulah MF...bila balik kampung kadang line tak ada..dan lazimnya banyak luang masa dengan keluarga..

      Delete
  3. Assalamualaikum PC..
    Semoga dipermudahkan segala urusan.. ;-)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. hai....salam perkenalan.....dan selamat berblog walking...keladi pun sedang blogwalking....jom singgah...www.keladionline.com

    ReplyDelete
  6. terima kasih daun keladi ya....bawah pokok manggis tu ada buah ke....

    ReplyDelete
  7. Samalah cuti-cuti susah nk dpt coverage internet yang kuat...so terpaksalah bercuti utk seketika waktu walaupun dah rutin dgn sharing artikel kan... :)

    ReplyDelete
  8. Cik akak pun...s3minggu cuti..langsung tak bw

    ReplyDelete
  9. blogging keje kedua, PC.
    utama kan yg pertama :)

    ReplyDelete

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..