23 November 2015

Terima Kasih Datang Rapat..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Image

E N A M iklan baru sudi singgah di blog PC..ALHAMDULILLAH..
terima kasih NUFFNANG..

♡PETRONAS KAD MESRA
♡U-MOBILE TEST DRIVE CAMPAIGN 
♡HUAWEI MATE S PHASE 2
♡ZURICH INSURANCE
♡SHARP AIR PURIFIER CAMPAIGN 
♡SHELL-PROJECT PLAYWELL

Seronok bila ada saja iklan yang bertandang di blog sendiri juga blog kawan kawan..sambil kutip ilmu..sambil suport..klik..klik..PC tidak mampu untuk memberi sumbangan besar..dengan cara klik setiap iklan di blog ukhwah buat kalian dan PC gembira..

18 comments:

  1. Wow akak! Alhamdulillah..
    Happy for u. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini semua dengan izin Allah dan sokongan kawan kawan yang tidak jemu singgah ke blog PC..terima kasih :) you too adik..

      Delete
  2. wah...alhamdulillah..murah rezeki.. tahniah PC. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..tahniah untuk kalian yang tidak meminggirkan blog PC ini.. :)

      Delete
  3. alhamdulillah murah rezeki.. tahniah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..semua atas sokongan kawan kawan juga ni..syukur sangat..terima kasih terus sokong PC :)

      Delete
  4. tak berani nak klik2 atau minta orang klik takut nuffnang detect fraud clik.. jadi walau banyak BE @ CPUV biarlah kat situ.. consistent update blog Insya Allah earning naik sebab BE bukan di kira dari per clik tapi per view

    ReplyDelete
  5. Tahniah perdu cinta. Alhamdulillah di atas rezekinya. Saya dah lama x dpt BE

    ReplyDelete
  6. tahniah PC!
    semoga terusan sukses!
    ^_^

    ReplyDelete
  7. Tahniah perdu cinta. Alhamdulillah di atas rezekinya. Saya dah lama x dpt BE

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..bukan usaha PC sendiri tapi sokongan kawan kawan yang tidak jemu datang bertandang ke blog PC ini..mereka hebat... in sha Allah ada rezekinya tu..amin.. :)

      Delete
  8. Replies
    1. alhamdulillah terima kasih kak..semua berkat sokongan dan doa kawan kawan ni..termasuk akak yang sentiasa rajin dan tak jemu singgah ke blog PC.. :)

      Delete

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..