02 November 2015

Langkah Baru Untuk Ke Destinasi Seterusnya..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Jangan pernah ada rasa terlambat mahu pun terlewat..usahalah selagi sempat..study smart disamping study hard..tapi smart itu lebih baik..

Dalam saat saat begini minta ketenangan jiwa dan fikiran daripada Allah..
Minta doa daripada ibu...ibu...ibu...dan ayah serta guru guru
Jaga solat wajib tambah solat  dan puasa sunnat..in sha Allah 

Bissmillah..tawakkal..doa..

Image
Google image 

Bila terasa buntu..istighfarlah
Selamat mengorak langkah baru untuk ke destinasi seterusnya..

11 comments:

  1. yumida pernah rasa panik ms seat exam..berdebar2 sgt
    ulangkaji dah, tdo dah cukup, bila duduk kat meja tetiba blank
    moga adik2 menjawab dgn lancar
    moga sukses dlm result spm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...PC pulak asyik kutip pen je..asyik2 jatuh..haila..betul kita sama2 diakan untuk semua calon...

      Delete
  2. InShaaAllah..
    kadang-kadang sedih juga Lissa terpaksa tangguh study lambat sikit dari kawan-kawan.. tapi bila ingatkan pengorbanan ni untuk family dan parents Lissa, rasa bahagia pula walaupu ada yang kurang.. hee :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau niat baik in sya Allah kita rasa kemanisan itu walau sedikit lewat berbanding kawan kawan... :)

      Delete
  3. tetiba teringat waktu SPM tahun lepas, study sampai betul2 last minit. Sampai kan terbawa masuk buku rujukan dalam dewan periksa xD

    ReplyDelete
  4. Yana punya kisah time pmr kalkulator rosak time math satu , memang gigih kira xpakai kalkulator. :)

    Alhamdulillah moga Allah permudahkan segala urusan adikadik semua

    ReplyDelete

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..