03 September 2015

SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 



GIVEAWAY


(blog anda akan diletakkan di dalam bloglist saya disidebar secara kekal)
TAMAT PADA 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

segmen theyanaonly ni bukan sekadar blogwalking tapi giveaway juga, ada hadiah bagi 2 orang yang bertuah. Macam mana nak join mudah sahaja baca bawah ni apa yang perlu anda lakukan
  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (jangan lupa linkkan)
  2. follow blog saya "i follow" (make sure jujur)
  3. follow twiter saya "tiada" (kalau ada twitter wajib)
  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (contoh dibawah pilih salah satu)
SETIAP HARI  
dua orang yang bertuah dipilih dengan cara random.org akan dapat hadiah special

MUDAH KAN JUST COPY CODING DALAM BOX BAWAH NI AND PASTE DEKAT POST KORANG SEMUA TELAH SIAP DI LINK KAN.

TAMAT 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM


JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK ENRTY ANDA



23 comments:

  1. jalan-jalan sini.

    http://penulishingusan.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    ReplyDelete
  2. nysa dari segmen yg sama . jalan jalan singgah sini . goodluck ! jom ke blog nysa :) http://pemilikcintahati.blogspot.my/p/link.html

    ReplyDelete
  3. All the best! シ

    http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html?m=0

    ReplyDelete
  4. salam..singgah sini good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    ReplyDelete
  5. salam singgah sini dri segmen yang sama. gd luck done follow
    http://misszyaroses.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Singgah jalan2 sini dari segmen yang sama...semoga berjaya....dah join juga....hihi

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal... datang dari segmen theyanaonly...

    Jemput ke senarai blogwalking... just tinggalkan url dibahagian komen.. mudah nak datang terjah setiap hari...

    http://www.saljuhumairah.com/2015/08/senarai-blogwalking-blogger-pupular-2015.html

    ReplyDelete
  8. tahniah menang kak :)

    http://theyanaonly.blogspot.my/2015/09/tahniah-dua-lagi.html

    ReplyDelete

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..