30 September 2015

Percubaan pertamA

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Image

* percubaan pertama *

Kit Kat Green Tea 
Bagi yang sememangnya gemarkan green tea dan aromanya pasti kit kat bersalut perisa ini menjadi dambaan atau pilihan..bagi yang belum cuba silakan..

Manis sedikit berbanding kit kat original
3/5*

9 comments:

  1. PC macam anak kakak aje hihi...
    Dia kata lebih sedap
    Kakak lebih suka yg coklat juga

    ReplyDelete
  2. ingatkan greentea kurang manis sikit

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum PC,
    Baru tadi nampak promosi Kit Kat Green Tea ni AEON S2..
    Saya belum rasa lagi so tak dapat bagi komen.. ;-)

    ReplyDelete
  4. iskk kite dalame perati je bende ni, tak beli2 lagi T_T

    ReplyDelete
  5. Dtg singgah sini....
    ASSAM tak try lagi kit kat baru ni....
    leh cuba lepas ni...

    ReplyDelete
  6. Hihi...sekali sekala boleh kak..tapi yang ori lagi ok sebab kurang manis..

    ReplyDelete
  7. nampak sedap aje kaler ijau tu..KG tak suka makan coklat..tp klu kaler gtu..mungkin akan makan

    ReplyDelete
  8. salam singgah sini PC...diana belum pernah lagi rasa kit kat kaler hijau ni...nak juga diana merasanya...hihi

    ReplyDelete
  9. sy blm try lagi green tea ni. nmpak mcm sedap jugak..

    ReplyDelete

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..