25 July 2015

♡♡speechless..gara gara blogger Ben Ashaari♡♡

Bissmillahirahmanirahim 
Assalammualaikum ukhuwah ♡ 



Pastinya blogger di Malaysia mengenali blogger Ben Ashaari..daddy qhaliff dan zahra yang cute miut..moga satu hari Allah pertemukan kita sekeluarga..juga sahabat sahabat  blogger yang lain juga..aminn..*menitik juga air mata..malu..
Terima kasih abang Ben..kerana menjadikan Perdu Cinta blog pilihan 2016..

Syukur atas setiap nikmat..terima kasih Allah..meminjamkan PC seorang suami,,ibu bapa,,mertua,,zuriat??**PC ikhtiarkan..mohon doa sahabat sahabat ye..ukhuwah yang disisi juga di alam maya..alhamdulillah..idea yang tidak putus untuk dikongsi bersama..baik ambillah..tidak baik jentik jauh jauh ye..Ya Rabb jauhkan hatiku daripada rasa yang gelap,perasaan yang malap,sangka sangka yang hitam..kerana PC dan ukhuwah sedang mengumpan syurga yang paaaaaling indah..fight!!

¤◆•resamnya kita•◆¤..banyak..pelbagai brand dik nak bagi pakaian kita harum semerbak..2..3 batu dah bau..hihi..buih jejak ke bumbung rumah gitu ye..nasib air paip tersipu sipu malu je keluarnya..maklumlah raya...kalau tidak..4 kali bilas kain tu..adoiii..kalau over pun macam membazir pula jadinya ye..berpada padalah..kesian pakaian kita..mereput belum masanya..bila kita jaga imej..itu luaran yang sesama insan memandang..jangan kita lupa menjaga yang dalam kerana Allah juga sentiasa menilai..setiap detik memerhati..

¤◆•hati berbunga bunga•◆¤..mendapat sesuatu yang kita ingini itu satu nikmat..dengan izinNya.."kun fayakun"..manusia itu perantara..terjangka..atau tidak sengaja..terancang atau merancang..yakinlah dengan aturan Ilahi..kalau di dunia Allah datangkan berita gembira hati kita berbunga bunga..seolah diawangan..pastinya kita akan lebih lebih teruja gembira diakhirat kelak bila Allah hadiahkan kita syurgaNYA..

24 comments:

  1. yeyyyy . Blog akak direview Ben Ashaari .. TAHNIAH yeee .....

    Permulaan untuk jadi blogger peemesss emeesss nihh . hihi

    ReplyDelete
  2. Tahniah yer PC... Bukan senang abang otai kita nak review kan ^-^

    ReplyDelete
  3. aamiin....

    Assalamualaikum..MY pun datang dr review tu jugak apa2 pun selamat berkenalan..semoga sama2 dapat berkongsi ilmu..good luck

    ReplyDelete
  4. tahniah PC bukan senang direview oleh BA :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...tahniah...all the best sis..

    ReplyDelete
  6. tahniah yep..smoga terus berjaya.. hihi..
    http://haziyatulnajihah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. @Lyssa Faizureen
    alhamdulillah lyssa..**akak PC malu dan sangat tidak layak..banyak lagi kurangnya PC ni lyssa..**tutup muka pakai bantal busuk..semua blogger adalah sahabat..

    ReplyDelete
  8. @Dunia Zumal
    masyaAllah..terima kasih zumal..zumal pun hebat tau..

    ReplyDelete
  9. @mizz yatiey
    waalaikummussalam MY..salam perkenalan juga..kita sama2 meriahkan dunia blogger ye..

    ReplyDelete
  10. @muhammad nizam
    terima kasih..nikmat dunia..Allah beri pinjam..syukur..salam ukhuwah ye..

    ReplyDelete
  11. @Ieka Farhana
    subhanallah..terima kasih ieka..tulah tanjat gegel..

    ReplyDelete
  12. @Yan Ty
    alhamdulillah..terima kasih ye..in sya Allah..aminnn.

    ReplyDelete
  13. @Penulis
    terima kasih..alhamdulillah..syukur..nikmat kurniaan Allah..dikongsi bersama..

    ReplyDelete
  14. tahniah PC semoga terus dikenali nanti

    ReplyDelete
  15. @PeRdU cINta
    alaaa . apa kurang nye kan ?
    akak sangat aktif berbelog .. ni yg lyssa sukee nih ^^

    ReplyDelete
  16. Wahhhh, tahniah PC, dah jadi blog terpilih gitu :)

    ReplyDelete

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..