Puan Blog Pun Baru Tahu..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum 💖

PUAN BLOG PUN BARU TAHU || Peergghh tajuk..nak telak tuan tu merujuk lelaki..tu yang letak puan..PC suka template blog PC ni..lama mencari..alhamdulillah dapat..syukur..tapi sedari awal menggunakan template ini ada beberapa perkara yang merungsingkan fikiran dan hati PC..dan salah satunya adalah SAIZ FONT..nak ubah coding bukan tidak boleh tapi PC tahu apa yang bakal terjadi berdasarkan pengalaman lepas..huhuhuhuhu..nangis penjuru almari hakak ni nanti..😰



Bukan hiasan bukan suka-suka ianya dicipta dan diletkkan di situ...jangan jadi macam PC...cuma tengok saja ya..satu hari tergerak hati.."Ya Allah bantulah hambaMU ini..kesian kawan-kawan yang singgah ke blog ini..tengok tulisan halus...pening mereka nak baca..lagilah hambaMU ini sukalah kongsi entri yang berjela-jela..moga yang berjela itu banyak yang bermanfaat daripada yang sia-sia..bantulah Ya Allah"...bagi orang lain yang dah tahu atau tidak tahu ini perkara remeh dan dangan mudah..tapi tidak PC..

Allah itu penggerak pada segalanya,percayalah...dan PC pun klik la simbol yang PC selalu bayangkan macam skru tu..hihihihihihi...dan...tada.....A+ tu untuk besarkan saiz huruf pada entri..A- tu untuk kecilkan saiz huruf pada entri..cakkebombom..cakebombom..💖💖..kawan-kawan yang dah tahu..alhamdulillah tahniah ya..yang tidak tahu..maaf kerana membaca dalam keadaan kurang selesa...kalau PC tahu sedari awal sudah PC maklumkan...MAAF sangat-sangat ya kawan-kawan..

*terima kasih ukhuwah
#mencari redha Ilahi.


Previous
Next Post »

20 comments

Write comments
Intan Saffyna
AUTHOR
January 18, 2017 at 5:15 PM delete

hi pc, saya datang singgah sini :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
January 18, 2017 at 8:10 PM delete

hi Intan..terima kasih singgah :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
January 18, 2017 at 8:11 PM delete

terima kasih singgah jalan2 ziarah blog PC :)

Reply
avatar
January 18, 2017 at 9:21 PM delete

wahhh hebat la PC! hehe alhamdulillah.

Reply
avatar
January 19, 2017 at 12:29 AM delete

Pakcik blog pun tak tau benda tu.

Reply
avatar
January 19, 2017 at 5:40 AM delete

Singgah sini melawat akak PC ^_^

Reply
avatar
January 19, 2017 at 7:14 AM delete

haha lawakla PC ni. Tapi, saya pun tak pandai edit template jgak. Hihihi

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
January 19, 2017 at 7:27 AM delete

Hehehe Sayidah aka kakcik..hebat sangat ni kak PC sampai lebam nak cari macam mana nak besarkan saiz entri... :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
January 19, 2017 at 7:28 AM delete

PC pun baru tahu Pakcik WP :) alahai...alhamdulillah.

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
January 19, 2017 at 7:29 AM delete

Terima kasih NurSabrina ziarah blog kak PC :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
January 19, 2017 at 7:32 AM delete

Edit template bagi yang tak mahir macam PC ni...sangat menjadi mimpi ngeri..walau pun dah ada backup..baik2 tegak mau berot dibuatnya template nanti :)

Reply
avatar
Shikin Razali
AUTHOR
January 19, 2017 at 7:54 AM delete

Asssalamualaikum, selamat pagi kak PC.. Semoga segala urusan dunia dan akhirat dirahmati oleh Allah.. =)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
January 19, 2017 at 11:02 AM delete

Waalaikummusalam Shikin..hi...amin....untuk Shikin juga ya..moga kita semua dirahmati dunia dan akhirat :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
January 19, 2017 at 11:03 AM delete

:) terima kasih singgah..

Reply
avatar
Siqah Hussin
AUTHOR
January 19, 2017 at 6:36 PM delete

Hehe. Dapat baca blog kak PC dengan tenang sebab tulisan dah besar :D

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
January 19, 2017 at 7:30 PM delete

Akak pun dah lega sikit rasa Siqah...alhamdulillah :)

Reply
avatar
Ana Suhana
AUTHOR
January 20, 2017 at 12:09 AM delete

Cantik sgt blog baru cik PC nie. Teringin jugak nak blog mcm nie. 😍

Reply
avatar
kak gojes
AUTHOR
January 23, 2017 at 8:46 AM delete

dah lama sebenarnya KG x singgah sini..lalu lalang aje PC

Reply
avatar

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon