Semangat Masih Bersisa

Advertisement
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum 💖

SEMANGAT MASIH BERSISA || Selamat tengahari ukhuwah..salam Jumaat di bulan Syawal..alhamdulillah..yang bekerja selamat bekerja...yang sedang bersantai bersama keluarga...selamat beristirehat..yang sedang asyik memasak..jangan lupa kurangkan garam dan gula..hihi..yang keluar pejabat untuk membeli makanan untuk makan tengahari,,berhati-hati..

Selamat menunaikan solat Jumaat ya..berselawat...bertegur sapa..bersalaman dan bermaafanlah..biarpun baru pertama kali bersua di rumah Allah bersama sama menunaikan solat..siapa tahu pertemuan pertama bakal menjadi satu titik permulaan pada pertemuan yang lain pula..mungkin tidak di masjid tapi ditepi jalan..atau juga di mana mana yang telah Allah rencanakan..

Suasana syawal masih bersisa..biarpun dua minggu lebih telah berlalu..namun masih terasa auranya..di kawasan PC sendiri masih kedengaran bunyi mercun..masih ada juga yang bermain bunga api...kudrat yang ada salurkan pada tempatnya..moga tidak kita mensia siakannya..

#mencariredha Allah 
* terima kasih ukhuwah 

Tag : Santai
8 Komen untuk "Semangat Masih Bersisa"

puasa sebulan jadi raya pun sebulan kan pc..hehehh selamat hari raya PC

Saya pun masih mood raya... dia dtg2 bila sampai hujung minggu hehee

Masih mood raya dik PC.
Kat opis bertukar juadah tiap hati.
juadah raya.
ni weekend, berjalan la kita.

Kihkihkihkih...itu belum campur Aidiladha lagi KG... :)

Betul..PC pun masih dapat undangan rumah terbuka Bro KK..hihi :) rezeki..

Wah tu yang best kak...meriah kan...ada gantung ketupat dengan lampu lip lap...liplap tak kat pejabat... :)

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..

Back To Top