Semangat Masih Bersisa

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum 💖

SEMANGAT MASIH BERSISA || Selamat tengahari ukhuwah..salam Jumaat di bulan Syawal..alhamdulillah..yang bekerja selamat bekerja...yang sedang bersantai bersama keluarga...selamat beristirehat..yang sedang asyik memasak..jangan lupa kurangkan garam dan gula..hihi..yang keluar pejabat untuk membeli makanan untuk makan tengahari,,berhati-hati..

Selamat menunaikan solat Jumaat ya..berselawat...bertegur sapa..bersalaman dan bermaafanlah..biarpun baru pertama kali bersua di rumah Allah bersama sama menunaikan solat..siapa tahu pertemuan pertama bakal menjadi satu titik permulaan pada pertemuan yang lain pula..mungkin tidak di masjid tapi ditepi jalan..atau juga di mana mana yang telah Allah rencanakan..

Suasana syawal masih bersisa..biarpun dua minggu lebih telah berlalu..namun masih terasa auranya..di kawasan PC sendiri masih kedengaran bunyi mercun..masih ada juga yang bermain bunga api...kudrat yang ada salurkan pada tempatnya..moga tidak kita mensia siakannya..

#mencariredha Allah 
* terima kasih ukhuwah 

Previous
Next Post »

8 comments

Write comments
Azwar Syuhada
AUTHOR
July 22, 2016 at 12:40 PM delete

Salam jumaat kak Perdu ;)

Reply
avatar
kak gojes
AUTHOR
July 22, 2016 at 2:31 PM delete

puasa sebulan jadi raya pun sebulan kan pc..hehehh selamat hari raya PC

Reply
avatar
Khir Khalid
AUTHOR
July 22, 2016 at 9:37 PM delete

Saya pun masih mood raya... dia dtg2 bila sampai hujung minggu hehee

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
July 23, 2016 at 9:06 AM delete

Masih mood raya dik PC.
Kat opis bertukar juadah tiap hati.
juadah raya.
ni weekend, berjalan la kita.

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 23, 2016 at 8:29 PM delete

Kihkihkihkih...itu belum campur Aidiladha lagi KG... :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 23, 2016 at 8:30 PM delete

Betul..PC pun masih dapat undangan rumah terbuka Bro KK..hihi :) rezeki..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 23, 2016 at 8:31 PM delete

Wah tu yang best kak...meriah kan...ada gantung ketupat dengan lampu lip lap...liplap tak kat pejabat... :)

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon