Perasan Ke Tidak Ya

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum 💖

PERASAN KE TIDAK YA || Perubahan itu perlu asal tak menyusahkan diri dan orang lain terasa dengan bebanannya..sesekali lakukan perubahan juga menarik kita menjadi lebih segar dan bersemangat!!?..in sya Allah..

Berkisah tentang perubahan...pasti ramai yang dah perasan atau belum perasan..perbezaan format pada gadget followers..

Sebelum...

Image

Terkini...

Image

Selamanya atau sementara??!!..tunggu..

#mencari redha Allah 
*terima kasih ukhuwah



Previous
Next Post »

14 comments

Write comments
Jamil Hashim
AUTHOR
July 23, 2016 at 1:42 PM delete

lebih mudah...

http://belogs.blogspot.my/2016/07/nak-jadi-follower.html

Reply
avatar
Abe nick
AUTHOR
July 23, 2016 at 1:57 PM delete

ermm betul tu senang sekarang ...

Reply
avatar
Ana Fatihah
AUTHOR
July 23, 2016 at 2:24 PM delete

Perasan jgak, tp baru jerlaa perasan. Hihi

Reply
avatar
nadiah izzaty
AUTHOR
July 23, 2016 at 2:25 PM delete

Aah ada perasan jugak perubahan pada followers tue ada unfollow ... Hihi =)

Reply
avatar
Irda Garmin
AUTHOR
July 23, 2016 at 9:27 PM delete

akak..apa beza follow site tu dengan follow google..sebab kat blog irda tak reti nak letak bende tu..huhu..

Reply
avatar
Mialia Amelia
AUTHOR
July 23, 2016 at 9:45 PM delete

perasan perasan, hehe. tapi stakat ni bila nak follow dia akan cakap "Whoops, that's an error." :\

Reply
avatar
Lea Azleeya
AUTHOR
July 23, 2016 at 11:43 PM delete

a ah.. betol la.. tataw ape masalah dia..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 24, 2016 at 9:57 AM delete

Akk pun tak berapa mahir sangat Irda..cuma setahu akk bila kita ada Google + Follower setiap entri yang kita share ajan terus mereka terima pada dashboard kawan2 yang dalam circle..dan lebih mudah terindeks di Google..selain menjadi salah satu meningkatkan trafik blog kita..maaf kalau penjelasan akk tepat..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 24, 2016 at 9:58 AM delete

Betul sama..ingat PC je alaminya.. :(

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon