Perasan Ke Tidak Ya

Advertisement
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum 💖

PERASAN KE TIDAK YA || Perubahan itu perlu asal tak menyusahkan diri dan orang lain terasa dengan bebanannya..sesekali lakukan perubahan juga menarik kita menjadi lebih segar dan bersemangat!!?..in sya Allah..

Berkisah tentang perubahan...pasti ramai yang dah perasan atau belum perasan..perbezaan format pada gadget followers..

Sebelum...

Image

Terkini...

Image

Selamanya atau sementara??!!..tunggu..

#mencari redha Allah 
*terima kasih ukhuwah



Tag : Santai
14 Komen untuk "Perasan Ke Tidak Ya"

lebih mudah...

http://belogs.blogspot.my/2016/07/nak-jadi-follower.html

ermm betul tu senang sekarang ...

Perasan jgak, tp baru jerlaa perasan. Hihi

Aah ada perasan jugak perubahan pada followers tue ada unfollow ... Hihi =)

akak..apa beza follow site tu dengan follow google..sebab kat blog irda tak reti nak letak bende tu..huhu..

perasan perasan, hehe. tapi stakat ni bila nak follow dia akan cakap "Whoops, that's an error." :\

a ah.. betol la.. tataw ape masalah dia..

Akk pun tak berapa mahir sangat Irda..cuma setahu akk bila kita ada Google + Follower setiap entri yang kita share ajan terus mereka terima pada dashboard kawan2 yang dalam circle..dan lebih mudah terindeks di Google..selain menjadi salah satu meningkatkan trafik blog kita..maaf kalau penjelasan akk tepat..

Betul sama..ingat PC je alaminya.. :(

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..

Back To Top