ZALORA Semakin Melampau Dan Menjadi-jadi

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum 💖

ZALORA SEMAKIN MELAMPAU DAN MENJADI-JADI || Bersaing secara sihat sesama sendiri..mereka menyediakan wadah yang terbaik dan kita pengguna yang memilihnya bergantung pada kemampuan diri masing-masing dan juga citrasa sendiri..namun apa yang merisaukan bila harga yang ditawarkan adalah sangat mampu milik hari demi hari..itulah masalahnya..semakin menghampiri raya semakin bertambah peratus diskaun yang ditawarkan...amboi..amboi..amboi..


Membelilah dengan berhemah..kita sentiasa didedahkan dengan penawaran apatah lagi sekiranya ada permintaan maka penawaran itu semakin kembang meluas..semakin pesat..ya..duit kita hak kita..ikut suka kita waima PC sendiri langsung tiada hak untuk melarang sesiapa pun untuk membeli..namun dalam ghairah membuat persiapan dan membeli..jangan lupa untuk tinggalkan sebagai tabungan..mungkin bukan kegunaan hari ini..siapa tahu sekelip mata ianya amat diperlukan..

#mencari.redha.Allah
*terima kasih ukhuwah
Previous
Next Post »

7 comments

Write comments
Khir Khalid
AUTHOR
June 28, 2016 at 7:07 PM delete

Wahh... mudah beli onlone je skrng utk raya ni... tak perlu bersesak2 kat shopping complex tu hehee... :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
June 28, 2016 at 10:10 PM delete

Betul Bro KK..cuma kena berhemah sahaja ketika memilih :)

Reply
avatar
June 28, 2016 at 10:39 PM delete

cantikkk. Kena betul2 budget kalau tak melayang mcm tu je kalau perempuan shopping. heheh Happy shopping kak PC :)

Reply
avatar
nadiah izzaty
AUTHOR
June 28, 2016 at 10:43 PM delete

Betul kak PC ... Nadia pun hari - hari buka zalora ... Mmg menjadi-jadi sale nya ... If iman tak kuat dah tergoda lagi beli lagi... Tapi sebab hari tue dah bnyk borong dari Zalora , jadi bila zalora buat sale mengila , aduhai mampu tgk je . Hihihi

Reply
avatar
June 28, 2016 at 11:16 PM delete

kite hari tu pun bukak zalora memang pening..2 minggu dok belek web zalora..haha

Reply
avatar
Siqah Hussin
AUTHOR
June 29, 2016 at 6:33 AM delete

Hehe. Kak PC pun dah sangkut dengan Zalora ye. Betul kak, Zalora memang bertubi2 sale nya. Hari-hari ada je sale yang baru. Haih. Mampu tengok jela. Dapat email terus delete boleh tak? Hahaaha

Reply
avatar
Lea Azleeya
AUTHOR
June 29, 2016 at 8:29 AM delete

Kak pc beli ke tu?? cantik sgt... :)

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon