WEDNESDAY WORDLESS >>Pasrah Ditawan Si Lanun

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalammualaikum..


WEDNESDAY WORDLESS >> PASRAH DITAWAN SI LANUN || Rupanya ini kali kedua..tidak mustahil ada kali-kali berikutnya..cuaca itu sebenarnya salah satu pendorong ..ingin mencuba hingga pasrah ditawan..

Ditawan lanun

Sesekali layankan tekak dan dahaga dengan air berais ok..nampak sejuk luaran tapi panas di dalam itulah ais..


Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
Mazni Munawar
AUTHOR
April 6, 2016 at 8:47 PM delete

sedapnya! musim panas ni seronok minum

Reply
avatar
April 7, 2016 at 8:55 AM delete

salam memang sedap kalau dapat time panas2 ni

Reply
avatar
Umie Yana
AUTHOR
April 7, 2016 at 9:35 AM delete

sedapnya.. dah lama tak minum pirate.. nak kena beli jugak pirate petang ni..hehe

Reply
avatar
Mardiah Diana
AUTHOR
April 7, 2016 at 3:07 PM delete

Sedapnya...teras tekak MD pun kehausan tengok ni...

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
April 8, 2016 at 10:17 AM delete

sgt ler betul PC.
sekali try memang nak try lg.
kat area umah aida ni ada brand lain.
lebih kurang gitu la.
setakat ni 2 kali beli dah utk anak2.
hmmmmm memang happy diorang!
aida x galakkan, sebab anak2 semua keturunan semput.
kena jaga2.

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon