Sudah Nampak Habuknya

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalammualaikum..

SUDAH NAMPAK HABUKNYA || Tidak perlu tunggu seminggu...dua hari tidak sapu lantai rumah pun sudah tidak selesa rasa tapak kaki kerana habuk...habuk???..blog PC ni pun semakin berabuk...

T E R I M A  • K A S I H  • U K H U W A H

Beberapa minggu ini PC sangat kurang singgah ke blog ukhuwah...maaf sangat ya...PC sekadar sempat kongsi entri yang ringkas dan ada juga yang auto publish daripada draf yang tersedia..

In sha Allah PC singgah ke blog kawan-kawan dan tinggalkan jejak..amin...lapang sebelum sempit..semasa lapang itulah kita manfaatkan apa yang sewajarnya sebaik-baiknya...tidak kiralah apa kerja kita walau di mana kita berada...

Sudah nampak habuknya
Google image 


Previous
Next Post »

11 comments

Write comments
April 18, 2016 at 1:54 PM delete

Salam kak pc yana pon baru semalam update blog lepas seminggu

Reply
avatar
April 18, 2016 at 3:03 PM delete

Tak per PC jangan sedih sedih ey. :)

Reply
avatar
Maria Firdz
AUTHOR
April 18, 2016 at 3:07 PM delete

Biasalah... Bila komitmen lain lebih penting..blog pasti terabai..

Reply
avatar
April 18, 2016 at 4:05 PM delete

Fuuh... kakak dah tiupkan habuknya PC:)
Kalau blog kakak berhabuk kakak buat tak tahu aje tau hihi..

Reply
avatar
paridah
AUTHOR
April 18, 2016 at 5:21 PM delete

siapkan penyapu habuknya agar kemas semula kan pc..blog kakpun xselalu sapu habuknya

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
April 18, 2016 at 8:12 PM delete

Waalaikummusalam yana...akak update cuma tak dapat nak blogwalking je...ermmmm...hihi...yana busy ya..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
April 18, 2016 at 8:13 PM delete

Dah tak...hihi...ni nak start enjin semula..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
April 18, 2016 at 8:13 PM delete

Betul cikgu MF....fakta.

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
April 18, 2016 at 8:14 PM delete

Terima kasih kak tiupkan...moga habuknya tak menebal la...hihi...

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
April 18, 2016 at 8:14 PM delete

Kita sapu dengan entri ya kak...hihi...

Reply
avatar
Umie Yana
AUTHOR
April 19, 2016 at 11:55 AM delete

Mana ada berhabuk.. tak sempat jadi kabus pun lagi..hihi

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon