Sudah Nampak Habuknya

Advertisement
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalammualaikum..

SUDAH NAMPAK HABUKNYA || Tidak perlu tunggu seminggu...dua hari tidak sapu lantai rumah pun sudah tidak selesa rasa tapak kaki kerana habuk...habuk???..blog PC ni pun semakin berabuk...

T E R I M A  • K A S I H  • U K H U W A H

Beberapa minggu ini PC sangat kurang singgah ke blog ukhuwah...maaf sangat ya...PC sekadar sempat kongsi entri yang ringkas dan ada juga yang auto publish daripada draf yang tersedia..

In sha Allah PC singgah ke blog kawan-kawan dan tinggalkan jejak..amin...lapang sebelum sempit..semasa lapang itulah kita manfaatkan apa yang sewajarnya sebaik-baiknya...tidak kiralah apa kerja kita walau di mana kita berada...

Sudah nampak habuknya
Google image 


Tag : Santai
11 Komen untuk "Sudah Nampak Habuknya"

Salam kak pc yana pon baru semalam update blog lepas seminggu

Tak per PC jangan sedih sedih ey. :)

Biasalah... Bila komitmen lain lebih penting..blog pasti terabai..

Fuuh... kakak dah tiupkan habuknya PC:)
Kalau blog kakak berhabuk kakak buat tak tahu aje tau hihi..

siapkan penyapu habuknya agar kemas semula kan pc..blog kakpun xselalu sapu habuknya

Waalaikummusalam yana...akak update cuma tak dapat nak blogwalking je...ermmmm...hihi...yana busy ya..

Dah tak...hihi...ni nak start enjin semula..

Terima kasih kak tiupkan...moga habuknya tak menebal la...hihi...

Kita sapu dengan entri ya kak...hihi...

Mana ada berhabuk.. tak sempat jadi kabus pun lagi..hihi

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..

Back To Top