Lawan

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

LAWAN || Ambillah kesempatan..kalau ambil kesempatan untuk meng''onar''kan orang atau keaadaan haruslah kena sumpah seranah 2 hari 2 malam..atau mungkin lebih..tapi kalau ambil kesempatan pada perkara yang baik..in sha Allah orang lain akan sama-sama mendoakan kita..

lawan
Google Image

Malas itu penyakit biasa..PC pun ada masa dibelenggu aura kemalasan..tapi tolonglah lawan rasa malas itu kalau rasa itu datang bukan pada tempatnya..yalah walau tidak bergaji tapi oleh sebab sudah bersumpah untuk menyesatkan anak cucu Adam..gigih syaitonnirajim ni hasut kita sampai berjaya..sila fight sungguh-sungguh..
Previous
Next Post »

7 comments

Write comments
babYpose
AUTHOR
March 16, 2016 at 12:01 AM delete

Lawan,halang dan elak. Thanks PC ingatkan.

Reply
avatar
ezaiza Iza
AUTHOR
March 16, 2016 at 12:33 AM delete

Kakau malas je 1 hal yg paling anti malas plus phd... phd tengok org lain x malas...

Reply
avatar
husna zahidi
AUTHOR
March 16, 2016 at 12:24 PM delete

kawan pon main peranan jugak dalam bab nak melawan segala perkara negatif ni kan..tp kalau dah tersangkut tu jadikan iktibar jelaa..:)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
March 16, 2016 at 1:47 PM delete

amin..betul tu..bersilat sikit..hihi :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
March 16, 2016 at 1:48 PM delete

hihihihi...alahai..parah..secara tak langsung PHD tu boleh buat kita move on..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
March 16, 2016 at 1:50 PM delete

betul...kawan pun penting...kalau dapat yang push kita cenderung ke positif memang win..tapi kalau sebaliknya memang droop la jawabnya..

Reply
avatar
Abam Kie
AUTHOR
March 17, 2016 at 7:14 AM delete

lawan setakat boleh. namun aku insan biasa yg kdg2 tertewas juga akhirnya..

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon