Dikatakan Pelik Bila......

Advertisement
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

DIKATAKAN PELIK BILA...... || Lain daripada yang lain atau luar kebiasaan..kitakan pantang nampak perkara atau benda yang lain sikit..tak gitu..yang unik lagilah menjadi tarikan luar biasa..itu pun bagi insan insan yang memang gemar pada kelainanlah..

Bila..bila..
>> orang sudah lama lakukan sedangkan kita baru nak start enjin..
*part ini pastinya kita akn dikata ketinggalan zaman*

>>orang ketawa tengok lawak kita boleh buat muka serius..muka ketat..
*agak agakkan apalag rasa hati yang buat lawak tu..tidak pun kita yang dikata digin tidak beremosi*

>>bila makan makanan berkuah guna tangan..sedangkan orang lain guna sudu..
*ada jugakan sesetengah kawasan begini..mereka ok je..kalau kita ada di situ rasanya kita bakal diketawakan maklumlah manoriti,,hihihi*

>>seseorang merekacipta sesautu yang baru..
*kena terima hakikat..mungkin awak dipuji..jangan terkejut awak dikeji caci*

>>hari ini kita dengar kawan kita selamat melahirkan zuriatnya...esok kita datang..belek-belek..eh dah ada gigi 2 batang..
*hihihi..siapa kata baby tak ada gigi..insan terpilih tu..*

Sebenarnya bagi PC lebih pelik kalau orang dengan sengaja mem''betul''kan apa yang jelas ''salah''...mem''boleh''kan apa yang telah di''larang'' dan  tiada rasa bersalah..ke PC saja rasa bergini..*jangan kata PC pelik*..tiada yang pelik dan mustahil bila Allah menginginkan ianya berlaku atau terjadi...

Tag : Santai
2 Komen untuk "Dikatakan Pelik Bila......"

Matlamat tidak menghalalkan cara kan... yg salah tetap salah...

Matlamat tidak menghalalkan cara kan... yg salah tetap salah...

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH..

Back To Top