Belajar Mengerti

Advertisement
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

BELAJAR MENGERTI || Dengar,,fahamkan..hadam betul-betul..

Belajar Mengerti
Google Quotes

Pastinya kita hendak orang memahami dan terima hasil usaha kita baik perkongsian idea..pendapat secara langsung atau tidak langsung..dengan syarat kita pun belajarlah mengerti setiap pendapat dan alasan yang diberi juga dikongsi oleh orang lain..kritikkan itu perlu..tapi awas bukan kritikkan yang condong ke arah perpecahan ukhuwah..hormat..hargai..satu sama lain..in sha Allah kita akan rasa gembira untuk melakukan sesuatu yang bermanfaat..
Tag : Santai
12 Komen untuk "Belajar Mengerti"

kalau kita nak orang faham kita, kita yg kena faham orang dulu :)

Kan.. Belajar la untuk terima komen orang lain..

Betul, setuju sgt. Org tegur kenalah terima, kite tegur bukan bermakna kite nak tunjuk pandai tapi tegur sebagai sahabat :)

salam kak betul, sometimes orang tak faham why ?.. dan kita tak mampu nak fahamkan semua orang

http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/2016/03/g-i-v-e-w-y-by-ros-nordin.html

In sya Allah nanti orang berlapang dada dengar pendapat kita pula :)

Kerana sayang...kerana nak sama2 ke syurga...amin.. :)

Itulah dia yana...susah nak fahamkan orang :)

Akak dah join juga...good luck ya..

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH..

Back To Top