Start Enjin Kembali Menjejak

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Image result for wallpaper enjin
Google Imge

START ENJIN KEMBALI MENJEJAK || Sebuah kenderaan..kalau isi minyak full tank sekali pun tapi enjinnya rosak..kenderaan tersebut tidak juga boleh bergerak..tapi motorbot boleh..kalau enjin rosak..bung enjin..kemudian kayuh..haa jadi la sampan..ok..bila berblog pula blogwalking..up entri..join segmen atau giveaway..i follow you..you follow back..itu nadi untuk menghidupkan blog yang kita miliki..*apa yang bebel berjela ni PC*..

MAAF ya kawan kawan..sejak beberapa hari ini PC tak ziarah ke blog kesayangan kalian..tidak juga membalas setiap komen dan jejak yang kalian tinggalkan..sekadar up entri yang ringkas dan ada juga entri yang autopublish..*PC balik kampung,,bila dikampung sesekali jumpa adik beradik..ditambah dengan internet yang tersangatlah pemalunya..keputusannya berehatlah seketika..in sha Allah PC ziarah blog kalian ya nanti..
Previous
Next Post »

9 comments

Write comments
February 11, 2016 at 1:03 PM delete

jangan lupe singgah Blog kita tau...
ada buat GA

Reply
avatar
Dkna Abza
AUTHOR
February 11, 2016 at 1:35 PM delete

samalah kita.. balik kampung, memang tak tengok blog hahahaa

Reply
avatar
Murni Alysa
AUTHOR
February 11, 2016 at 2:17 PM delete

sama laa kita..enjin duk sejuk lagi blom panaskan lagi

Reply
avatar
Maria Firdz
AUTHOR
February 11, 2016 at 5:38 PM delete

ni pun baru start injin menjejak

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
February 11, 2016 at 11:28 PM delete

Ada geng...sebab jarang balik kampung...lagi2 bila dapat berkumpul adik beradik..seronok...

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
February 11, 2016 at 11:29 PM delete

Semangat macam tertinggal kat kampung pulakkan..

Reply
avatar
Nao Mei
AUTHOR
February 12, 2016 at 4:03 PM delete

Sama je kita nie pc...
Baru nak mula langkah..hahaha..
Dah lama cuti...malas pula rasanya

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon