Ssyuh....ssyuh...Menjauhlah..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

SSYUHHH..SSYUHH..MENJAUHLAH ||Ini bukan halau ayam..atau lalat ya..tapi halau sikap yang buat kecomelan kita hilang 80%..dan potensi ke neraka 90%..adoiiii la..hurmmm..punca??
Daripada Harithah bin Wahab RA katanya, aku mendengar Rasulullah SAW bersabda, Mahukah aku memberitahu kepada kamu siapakah ahli-ahli neraka?  mereka itu ialah orang-orang yang keras kepala, sombong, suka mengumpul harta tetapi tidak suka membelanjakan untuk kebaikan.
(Hadith Riwayat al-Bukhari dan Muslim)



Previous
Next Post »

10 comments

Write comments
Ms Qiya Saad
AUTHOR
February 15, 2016 at 1:51 AM delete

Hai.saya tengah jalankan satu kaji selidik untuk membongkar sindiket penipuan di internet. Minta tolong klik kat link ni ye.tq

http://YouthToEarn.com/?ref=243578

Reply
avatar
Ms Qiya Saad
AUTHOR
February 15, 2016 at 1:51 AM delete

Hai.saya tengah jalankan satu kaji selidik untuk membongkar sindiket penipuan di internet. Minta tolong klik kat link ni ye.tq

http://YouthToEarn.com/?ref=243578

Reply
avatar
February 15, 2016 at 7:30 AM delete

kdg2 kita pun lupa kan bila duit dah banyak..insya'Allah dijauhkan :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
February 15, 2016 at 9:11 AM delete

Owhhhh...in sha Allah....moga success ya..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
February 15, 2016 at 9:11 AM delete

Betul..itu yang bahaya..

Reply
avatar
February 15, 2016 at 9:17 AM delete

insya Allah, minta di jauhkan segala yang negative tu

Reply
avatar
SYANI
AUTHOR
February 15, 2016 at 11:54 AM delete

Jom sama2 syuh syuh kan sifat2 tersebut..

Reply
avatar
Nao Mei
AUTHOR
February 16, 2016 at 9:11 AM delete

mohon lah dijauhkan dengan sikap yang sedemikian

Reply
avatar

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon