Mencari Motivasi

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

MENCARI MOTIVASI || "Yang bulat tidak datang bergolek..tidak usah ditunggu yang pipih datangnya melayang"..biasakan dengar pepatah ini..susah atau senang laluannya usaha walau sedikit mesti dilakukan..dan kepuasan akan dapat dirasai bila lelah berusaha membuahkan hasil..berbaloi baloi kan...alhamdulillah...bak kata omputih feeling heaven gitu..ha..


Image

Alhamdulillah 2 ulasan daripada rakan ukhuwah tetapi bila dilihat pada pageview berjumlah 60..bukan PC tunjuk hebat..tapi bila terasa hilang semangat dan seolah berputus asa...PC cari sesuatu yang boleh memulihkan semangat kembali...


Bila kita kongsi entri..ringkas...atau fakta padat...menjadi satu kesyukuran bila ada yang sudi singgah dan memberi perhatian dengan apa yang dikongsikan...lagi gembira bila ada yang sudi meninggalkan sepatah dua kata...betul,,itu jadi pembakar semangat..seandainya tiada satu pun ulasan ditinggalkan...jangan bergundah gulana...tidak usah bermuram durja...mungkin ukhuwah sekadar singgah dan cukup sekadar membaca...mendapat banyak ulasan itu bonus...yang paling utama apa yang ingin kita kongsi itu sampai kepada sewajarnya...


Semua inspirasi datangnya daripada Allah dengan izinNya..PC olah dan kongsi untuk tatapan bersama pastinya banyak kurang dan lemahnya..PC tidak akan ke mana tanpa sokongan rakan rakan semua..kalian begitu bermakna..

Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
February 17, 2016 at 6:45 PM delete

Assalamualaikum PC,

Jangan bersedih, pasti ada pengunjung setia.. PC juga antara rakan bloggers yang sis sayang.. ;-)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
February 17, 2016 at 9:28 PM delete

Waalaikummusalam kak...hihi...amin...terima kasih kak...

Reply
avatar
Don Ayhan
AUTHOR
February 17, 2016 at 9:51 PM delete

ok juga pc punya view. kalo tengok saya punya page view lagi hilang semangat. agi idup agi gelaban

Reply
avatar
Ana Fatihah
AUTHOR
February 17, 2016 at 10:28 PM delete

Readers yang setia memang sangat bagi motivasi untuk kita terus aktif blogging. :)
Sama-sama kita jaga ukhuwwah sesama bloggers. Tunjukkan akhlak yang baik. :D

Reply
avatar
Mama Kembar 3
AUTHOR
February 17, 2016 at 10:53 PM delete

kalau hanya seorang je yang baca sekalipun, tapi memberi manfaat kepada yang seorang tu, akak rasa dah cukup berbaloi dah berblog. Good job PC! Teruskan menulis :-)

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon