Terima Kasih Blogger Rrai

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

TERIMA KASIH BLOGGER RRAI || Alhamdulillah sudah tamat pun Segmen Awak Orang Mana yang dianjurkan Blogger Adik Rrai..NUR RAIHANAH..PC sempat join dalam segmen yang simple tapi sangat menarik ini...



Kepada sahabat sahabat yang join segmen ini bolehla semak dan melihat banner hasil air tangan dan idea kreatif adik Rrai ni di Sini..pasti kalian suka...adik Rrai pun ada sediakan cara bagaimana untuk meletakkan banner tersebut di blog peserta...dan PC.....


Image
Taraaaa...alhamdulillah...
Owhh PC orang Batu Pahat rupanya...hihi..mungkin ada yang tahu..dan lebih ramai yang tidak tahu kerana PC sangat minimumkan untuk berkongsi profile peribadi...PC yakin kalian dan kita saling berukhuwah bukan kerana siapa kita tapi apa yang cuba kita kongsikan...PC hormati dan sangat hargai kalian lillahitaala...berkasih sayang kerana Allah..





Previous
Next Post »

10 comments

Write comments
NUR RAIHANAH
AUTHOR
January 25, 2016 at 12:49 AM delete

Akakkkk nanti kite datang BP yok tengok wayang kat BP Mall ! hahahaha.Memula tahu tu rasa tak sangka akak org dekat jeee rupanyaaa hehehe

Reply
avatar
ombak bergigi
AUTHOR
January 25, 2016 at 1:43 AM delete

lahhh kak PC orang johor rupanya... yeayyyy kita geng...


http://ombakbergigis.blogspot.my/2016/01/a-big-thank-you.html

Reply
avatar
sofie adie
AUTHOR
January 25, 2016 at 1:44 AM delete

wah pc cantiklah pulak letak macam tu...nak try gaklah! tahniah ya pc!
^_^

Reply
avatar
Anis Khalilah
AUTHOR
January 25, 2016 at 2:04 AM delete

Warna biru. Cantik banner PC :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
January 25, 2016 at 9:50 AM delete

Terima kasih adik Rrai....suka sentuhan awak yang kemas...alhamdulillah....in sha Allah adik...tulah senegeri ya... :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
January 25, 2016 at 9:51 AM delete

Hihihi....betul...binggo....hai om....

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
January 25, 2016 at 9:52 AM delete

Terima kasih...Cubalah sofie....kiranya bila gabung boleh jimat space sidebar...cuba tau..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
January 25, 2016 at 9:53 AM delete

Terima kasih anis....alhamdulillah...big thaks pada blogger Rrai...

Reply
avatar
January 25, 2016 at 2:13 PM delete

Salam kak cantik! Batu pahat mari :)

Reply
avatar
Nao Mei
AUTHOR
January 27, 2016 at 4:26 PM delete

Cik akak orang sarawak..hihi..tahniah pc

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon