Terima Kasih Blogger Rrai

Advertisement
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

TERIMA KASIH BLOGGER RRAI || Alhamdulillah sudah tamat pun Segmen Awak Orang Mana yang dianjurkan Blogger Adik Rrai..NUR RAIHANAH..PC sempat join dalam segmen yang simple tapi sangat menarik ini...



Kepada sahabat sahabat yang join segmen ini bolehla semak dan melihat banner hasil air tangan dan idea kreatif adik Rrai ni di Sini..pasti kalian suka...adik Rrai pun ada sediakan cara bagaimana untuk meletakkan banner tersebut di blog peserta...dan PC.....


Image
Taraaaa...alhamdulillah...
Owhh PC orang Batu Pahat rupanya...hihi..mungkin ada yang tahu..dan lebih ramai yang tidak tahu kerana PC sangat minimumkan untuk berkongsi profile peribadi...PC yakin kalian dan kita saling berukhuwah bukan kerana siapa kita tapi apa yang cuba kita kongsikan...PC hormati dan sangat hargai kalian lillahitaala...berkasih sayang kerana Allah..





Tag : Blog Ukhuwah
10 Komen untuk "Terima Kasih Blogger Rrai"

Akakkkk nanti kite datang BP yok tengok wayang kat BP Mall ! hahahaha.Memula tahu tu rasa tak sangka akak org dekat jeee rupanyaaa hehehe

lahhh kak PC orang johor rupanya... yeayyyy kita geng...


http://ombakbergigis.blogspot.my/2016/01/a-big-thank-you.html

wah pc cantiklah pulak letak macam tu...nak try gaklah! tahniah ya pc!
^_^

Terima kasih adik Rrai....suka sentuhan awak yang kemas...alhamdulillah....in sha Allah adik...tulah senegeri ya... :)

Hihihi....betul...binggo....hai om....

Terima kasih...Cubalah sofie....kiranya bila gabung boleh jimat space sidebar...cuba tau..

Terima kasih anis....alhamdulillah...big thaks pada blogger Rrai...

Cik akak orang sarawak..hihi..tahniah pc

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..

Back To Top