Iblis Dan Syaitan Menangis Lagi Gara-gara Sam Dan Syatilla

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

IBLIS DAN SYAITAN MENANGIS LAGI ||Bila anak adam menghalalkan hubungan itu dengan ikatan perkahwinan..ijab dan qabul..maka menangislah iblis dan syaitan..kenapa..kerana semakin berkuranglah insan yang boleh dihasut kepada kemungkaran..kepada melakukan maksiat..

Tahniah kepada dua selebriti ini..Sam dan Syatilla..amboi gaya PC cakap macam kenal sangat..kenal..tapi kenal sebagai pelakon..tongok mereka di televisyen..hihihi..moga Allah permudahkan setiap urusan mereka..bahagia hingga syurga Allah..amin..

image

image

KAD kahwin Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin
 Sumber Gambar : Berita harian

Previous
Next Post »

21 comments

Write comments
SYANI
AUTHOR
January 14, 2016 at 5:58 AM delete

Alhamdulillah.. bakal terbina sebuah masjid. Tahniah utk mereka.

Reply
avatar
SYANI
AUTHOR
January 14, 2016 at 5:58 AM delete

Alhamdulillah.. bakal terbina sebuah masjid. Tahniah utk mereka.

Reply
avatar
Cik Ash
AUTHOR
January 14, 2016 at 7:19 AM delete

alhamdulilah sesuai sangat mereka berdua... semoga dipermudahkan la nanti

Reply
avatar
January 14, 2016 at 7:38 AM delete

Alhamdulillah..
Semoga masjid yg bakal mereka bini kekal bahagia dlm lindunganNya, Aamin (=

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
January 14, 2016 at 10:37 AM delete

Alhamdulillah amin... :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
January 14, 2016 at 10:38 AM delete

Alhamdulillah. .amin..kan..akak pun rasa macam tu..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
January 14, 2016 at 10:38 AM delete

Amin..kita sama2 doakan..

Reply
avatar
Maria Firdz
AUTHOR
January 14, 2016 at 3:56 PM delete

moga mereka kekal bahagia selamanya...

Reply
avatar
Ahmad Hasif
AUTHOR
January 14, 2016 at 4:49 PM delete

Alhamdulillah..
Tahniah buat mereka..

Lama betul tak singgah sini hehe.. :)

Blogwalking sini

Black & Decker Cordless Drill CD9600

Reply
avatar
January 14, 2016 at 10:33 PM delete

alhamdulillah...semoga lebih ramai yg mendirikan masjid dan menghalalkan hubungan lepas ni :)

Reply
avatar
Nao Mei
AUTHOR
January 14, 2016 at 11:21 PM delete

Tahniah buat pasangan sam

Reply
avatar
January 15, 2016 at 10:39 AM delete

tahniah dan alahamdulillah..jodoh mereka kuat

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
January 15, 2016 at 11:35 AM delete

Pasangan yang sama cantik sama padan :)
Cantik kad kahwin mereka.

Reply
avatar
January 15, 2016 at 11:55 AM delete

tahniah buat mereka.. moga kekal hingga jannah..aamiin

Reply
avatar
January 15, 2016 at 1:06 PM delete

Pasti jadi wedding of the year
Juta-juta keluar ni.. yg lelaki kakak kenal (tengok tvlah) tapi yg perempuan tu kakak tak pernah nampak lagi walaupun dia artis. Cantik:)

Reply
avatar
January 15, 2016 at 2:09 PM delete

Bukan mudah seorang nak curi hati lelaki bergelar anak mak ni.. dalam apa pun perkara dia akan dahulukan ibu dia jadi syatilia mungkin gadis yang sangat memahami. Bertuah dapat lelaki anak mak ni.. kalau dia mampu dahulukan mak dia dalam segala hal, Insya Allah dia mampu jadi suami yang baik

Reply
avatar
Fyda Noh
AUTHOR
January 15, 2016 at 3:41 PM delete

Macam terkejut juga cos tak nampak pun cam dorang bercinta.. tp best betul dapat sponsor 25 juta. awal2 tahun lagi dah wedding of ther year

Reply
avatar
Qaseh Vee
AUTHOR
January 16, 2016 at 12:27 PM delete

tak sabar nak tgk gahnya majlis mrk tu nanti dgn tajaan 25 juta ...

Reply
avatar
Nurul
AUTHOR
January 17, 2016 at 1:12 AM delete

Sama cantik sama padan Sam & Syatilla ni

Reply
avatar
omydroid
AUTHOR
January 31, 2016 at 8:11 PM delete

kreatif kad kahwin dyorang..huuhu

Reply
avatar

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon