Kali ini by Blogger Riana Little Cuties

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Image
Google image 

Meriah..meriah..alhamdulillah..hujung tahun ni meriah PC bila ada sahabat blogger yang sudi tag PC untuk menjawab soalan soalan yang mereka berikan..pastinya niat untuk lebih mengenali satu sama lain dengan lebih erat..

Ok sebelum ni ditag oleh adik Meeya Techik
Seterusnya PC di tag pula oleh Riana Little Cuties

PC cuba jawab ye...maaf kerana banyak kurangnya..

Warna kegemaran? 
Banyak.Salah satu biru..

Fashion kegemaran anda? 
Simple tapi longgar dan selesa

Suke hias rumah ala-ala apa? sbb apa? 
Ala ala english klasik mix melayu sebab niat nak dirikan rumah sendiri dikampung halaman.Dalam english,luar melayu..in sha Allah 

Makanan kegemaran anda? 
Banyak juga ni.Antaranya sup-sup..lebih kepada yang berkuah..bergantung juga pada rezeki..

 Anda sorang yang suke memasak masakan apa? kenapa? 
PC tidak la berapa pandai memasak pun...hihi...lebih berat kepada masakan kampung..PC dan suami anak kampung..selera kampung..lidah dan tekak kampung sangat..dan suami pun memang lebih suka masakan kampung..tapi sekali sekala ubah juga selera ke arah selera barat..

Bilakah kali pertama anda tengok wayang? dengan siapa? 
2014..dengan suami..hihi..pelik tak..tapi inilah hakikat..bila cakap dengan kawan kawan mereka ketawakan..ok je..hahaha...

Masa sekolah kebangsaan dulu, adakah anda punyai kawan yang sangat rapat sehingga sekarang? sebutkan siapakah orangnya? 
Ada.sedari darjah 1 hingga darjah 6..dah macam kembar.
Tamat darjah 6 selepas UPSR masing masing bawa haluan sendiri ke sekolah menengah masing masing..sekarang sesekali berhubung..
Ayu.E'el.Zira

Berapa lama dah terjebak dalam dunia blogging nie? 
Alhamdulillah dah masuk tahun ke-4
Tapi rasanya baru tahun ini betul betil aktif..

Anda seorang penggemar makanan manis-manis atau pedas-pedas? 
Manis dan pedas yang sederhana..tapi lebih kepada pedas pedas..

Apakah 1st impression anda terhadap saya?
Ramah tamah..Alisha dan Alya menarik hati PC sebenarnya.PC mudah tertarik pada kanak kanak. 

Sejak anda digelar blogger nie, siapakah sahabat blogger anda yang paling anda kenali?
Sehingga kini masih mengenali satu persatu rakan ukhuwah..maklumlah berkomunikasi di alam maya...namun PC yakin semuanya sangat supportive.. 
Previous
Next Post »

8 comments

Write comments
December 1, 2015 at 4:02 PM delete

salam kak pc eh sama ah dah 4 tahun berblogging

Reply
avatar
December 1, 2015 at 4:40 PM delete

hee. kadang-kadang best jugak kan kak jawab soalan macam ni :D
makanan kegemaran kita sama, kak.. pedas-pedas :D

Reply
avatar
Nao Mei
AUTHOR
December 1, 2015 at 5:09 PM delete

Blog tua lagi dri cik akak lah nie..hihi..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 1, 2015 at 7:43 PM delete

Yeke...blog ni dah 4 tahun yana...tapi masih banyak kurangnya...hihi.. :(

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 1, 2015 at 7:44 PM delete

Hihi...sekali sekala lissa...aah pedas2...tapi tak pedas sangat...perut orang tua akak ni lissa... :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 1, 2015 at 7:45 PM delete

Blognya tua...tapi hebatnya lebih ke blog cik akak...hihi :)

Reply
avatar
Etuza Etuza
AUTHOR
December 8, 2015 at 9:27 PM delete

11 ..ada makna dalam kamus hidup etuza

Reply
avatar
December 9, 2015 at 8:04 PM delete

Wahhh PC dah jawap...baru nie sempat fiza ronda2...maaf tau lambat dpt ronda2...
Wahhh samalah suke makanan pedas2.
Wahhh lama nye PC dah berblogging...huhuhu fiza nie baru jek lagi...malu saya ;-)
Oh terima kasih sbb minat Alisha n ALya...doakan moga mereka jadi anak yg solehah ye .

Reply
avatar

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon