Cuti Blogwalking Seketika..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Syukur..alhamdulillah..subhanAllah..Allahu..
Moga ukhuwah sentiasa berada dalam situasi yang baik baik semuanya..amin...

PC minta maaf ya kerana sekadar singgah tapi tidak meninggalkan jejak...dan ada juga yang terpaksa hanya disinggah sepintas lalu...buat masa ini blogwalking juga cuti seketika...bila satu perkara itu sudah menjadi rutin...terasa bagai ada yang tidak kena bila diri sedikit meninggalkannya...maaf..in sha Allah nanti PC akan ziarah seperti sediakala...amin...

Rindu nak aktif...
Santai di kampung halaman...
Jamak semua cerita sanbil duduk atas pangkin bawah pokok manggis..hihi...




Previous
Next Post »

16 comments

Write comments
Dewi Aja
AUTHOR
December 27, 2015 at 6:40 PM delete

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Reply
avatar
Maria Firdz
AUTHOR
December 27, 2015 at 8:10 PM delete

Takpe.. Dahulukan mana yg lebih penting...

Reply
avatar
December 28, 2015 at 7:44 AM delete

Assalamualaikum PC..
Semoga dipermudahkan segala urusan.. ;-)

Reply
avatar
December 28, 2015 at 7:44 AM delete This comment has been removed by the author.
avatar
keladi
AUTHOR
December 28, 2015 at 8:43 AM delete

hai....salam perkenalan.....dan selamat berblog walking...keladi pun sedang blogwalking....jom singgah...www.keladionline.com

Reply
avatar
keladi
AUTHOR
December 28, 2015 at 8:51 AM delete

terima kasih daun keladi ya....bawah pokok manggis tu ada buah ke....

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 28, 2015 at 12:29 PM delete

begitulah MF...bila balik kampung kadang line tak ada..dan lazimnya banyak luang masa dengan keluarga..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 28, 2015 at 12:29 PM delete

waalaikummusalam Yana...hihihihi..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 28, 2015 at 12:30 PM delete

Waalaikummusalam kak..amin..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 28, 2015 at 12:30 PM delete

salam ukhuwah ya...hye...

Reply
avatar
December 28, 2015 at 2:25 PM delete

Samalah cuti-cuti susah nk dpt coverage internet yang kuat...so terpaksalah bercuti utk seketika waktu walaupun dah rutin dgn sharing artikel kan... :)

Reply
avatar
Nao Mei
AUTHOR
December 29, 2015 at 9:42 PM delete

Cik akak pun...s3minggu cuti..langsung tak bw

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
December 30, 2015 at 3:01 PM delete

blogging keje kedua, PC.
utama kan yg pertama :)

Reply
avatar

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon