Bernafas Ketika Minum..

Advertisement
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Daripada Anas RA, 
“Bahawa Rasulullah SAW bernafas tiga kali ketika minum”. (Sekali meneguk sekali bernafas di luar bekas minuman)


Bissmillah
Cuba kita amalkan.

Selamat malam indah ukhuwah ^^,

Image
Google image 
Tag : Ilmu
10 Komen untuk "Bernafas Ketika Minum.."

dulu, selalu tiru iklan pepsi ke coke kat tv, yg pas minum..ada bunyi ""aahhh"" konon puas sgtlah tu. Rupanya baru tau itu perbuatan yang tak baik ;(

asalam PC wah templet baru ke header baru..nampak ringan..pandai ya buat

hihihihi..ala tak tahu tak apa..dah lepaskan ok..tapikan macam puaskan minum lepas tu buat bunyi...aaaaaah...sambil jilat bibir..maklumlah ada misai air atas bibir..huhu...

waalaikummussalam cikgu..aah tadi PC singgah blog blogger HH..niatnya nak cari ilmu SEO..lepas tu ada jumpa HH share template mesra SEO free..tu yang cuba..tapi kena ubah juga ikut citarasa sendiri dan gabung kod html mana yang sesuai..

in shaa Allah jom kita amalkan amalan sunnah baginda saw .

InsyaAllah..jom sama2 amalkan sunnah Rasulullah

salam haah, mak selalu tegur kalau terbernafas, maklum dahaga bebenor , hehehe

terima kasih atas perkongsian boleh cuba amalkan

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..

Back To Top