Acah..acah Berjadual La Pulak..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Image
Google image 

Salam sejahtera ukhuwah
Mensyukuri nikmat itu sekecil kecil tanda berterima kasih pada Allah 
kita insan..kita tidak berdaya tanpa DIA..percayalah..

Bila kita diuji dengan kesakitan..ubat itu sekadar ikhtiar..makan ubat ikut seperti mana yang disarankan oleh doktor..kesembuhan itu atas izin Allah SWT..percayalah kita tidak boleh lari daripada usaha yang berterusan,doa yang berpanjangan dan tawakkal yang tidak boleh bernoktah.

Sebenar ini tahun pertama PC betul betul aktif dalam dunia blogger..alhamdulillah dah 4 tahun baru terkedek kedek macam itik pulang petang gayanya nak aktif membebel kat blog..hurmmm..PC pun kadang pening..nak susun rentak..bukan lantai yang senget..tapi PC yang tak pandai menari..lompat bintang boleh la..

Apa yang perlu dilakukan...boleh update entry,boleh blogwalking,boleh isi tabung kawan kawan..boleh semua..jadual..kita buat jadual..amacam..setuju?..lebih tersusun..lebih sistematik tapi bergantung juga pada situasi..tertakluk juga pada kesesuaian..yang penting niat,,kesungguhan dan adab..in sya Allah everything will be fine..
Previous
Next Post »

13 comments

Write comments
Nao Mei
AUTHOR
December 2, 2015 at 12:12 PM delete

cik akak kalau sempat..terpaksa komen berantai..hahaha..

Reply
avatar
tiga lalat
AUTHOR
December 2, 2015 at 12:23 PM delete

ramai suka facebook dah skrg ni mak PC ., ;p

Reply
avatar
December 2, 2015 at 1:44 PM delete

saya masih setia dgn blog

Reply
avatar
Lieya Von Jay
AUTHOR
December 2, 2015 at 2:54 PM delete

haiii kak :) bila la nk start aktif mcm dulu salu ja xda masa on off je kesian blog bersawang ^_^

Reply
avatar
December 2, 2015 at 3:51 PM delete

salam kak PC , sama la, lepas habis belaja ni la yana betul betul aktif, sebab time blaja dulu macam macam fikir, macam macam jadi , sampai rasa nak tutup blog pon , ada tapi sayang pada blog InsyaAllah akan terus menulis

Reply
avatar
Ana Fatihah
AUTHOR
December 2, 2015 at 4:01 PM delete

Tak pernah pulak ada jadual untuk update blog. Main redah je. Hihi. :P

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 2, 2015 at 6:31 PM delete

Elok juga macam tu...sekali singgah terus komen setiap entry yang dikongsikan cik akak...mana yang tertinggal..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 2, 2015 at 6:32 PM delete

Hehe...mungkin berubah arah sikit kot wak...

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 2, 2015 at 6:33 PM delete

Buat masa ni akak pun sama juga...blog la..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 2, 2015 at 6:34 PM delete

Hai lieya...lieya kerjakan...ok je..bila ada masa lapang...waktu senggang...ha boleh share entry... :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 2, 2015 at 6:36 PM delete

Waalaikummusalam yana...akak sebelum ni kerja...tu yang tak aktif..bila dah tak kerja ni..in sha Allah boleh la aktif sikit... :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
December 2, 2015 at 6:37 PM delete

Hihihi....akak ikut keadaan...kadang macam tersusun je..kadang ikut suka.. :)

Reply
avatar
Etuza Etuza
AUTHOR
December 8, 2015 at 9:32 PM delete

santai ja di blog Etuza..tak apa lah yg peting tak mudaratkan orang lain...selalu be positif

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon