Terima Kasih Datang Rapat..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Image

E N A M iklan baru sudi singgah di blog PC..ALHAMDULILLAH..
terima kasih NUFFNANG..

♡PETRONAS KAD MESRA
♡U-MOBILE TEST DRIVE CAMPAIGN 
♡HUAWEI MATE S PHASE 2
♡ZURICH INSURANCE
♡SHARP AIR PURIFIER CAMPAIGN 
♡SHELL-PROJECT PLAYWELL

Seronok bila ada saja iklan yang bertandang di blog sendiri juga blog kawan kawan..sambil kutip ilmu..sambil suport..klik..klik..PC tidak mampu untuk memberi sumbangan besar..dengan cara klik setiap iklan di blog ukhwah buat kalian dan PC gembira..

Previous
Next Post »

18 comments

Write comments
Ana Fatihah
AUTHOR
November 23, 2015 at 4:02 PM delete

Wow akak! Alhamdulillah..
Happy for u. ;)

Reply
avatar
ros nordin
AUTHOR
November 23, 2015 at 4:11 PM delete

wah...alhamdulillah..murah rezeki.. tahniah PC. :)

Reply
avatar
November 23, 2015 at 6:07 PM delete

alhamdulillah murah rezeki.. tahniah...

Reply
avatar
November 23, 2015 at 6:51 PM delete

tak berani nak klik2 atau minta orang klik takut nuffnang detect fraud clik.. jadi walau banyak BE @ CPUV biarlah kat situ.. consistent update blog Insya Allah earning naik sebab BE bukan di kira dari per clik tapi per view

Reply
avatar
November 23, 2015 at 7:44 PM delete

Tahniah perdu cinta. Alhamdulillah di atas rezekinya. Saya dah lama x dpt BE

Reply
avatar
sofie adie
AUTHOR
November 23, 2015 at 7:59 PM delete

tahniah PC!
semoga terusan sukses!
^_^

Reply
avatar
November 23, 2015 at 7:59 PM delete

Tahniah perdu cinta. Alhamdulillah di atas rezekinya. Saya dah lama x dpt BE

Reply
avatar
Atie Yusof
AUTHOR
November 24, 2015 at 11:18 AM delete

Tahniah sis...rezeki.. :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
November 24, 2015 at 11:45 AM delete

ini semua dengan izin Allah dan sokongan kawan kawan yang tidak jemu singgah ke blog PC..terima kasih :) you too adik..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
November 24, 2015 at 11:46 AM delete

terima kasih..tahniah untuk kalian yang tidak meminggirkan blog PC ini.. :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
November 24, 2015 at 11:47 AM delete

alhamdulillah..semua atas sokongan kawan kawan juga ni..syukur sangat..terima kasih terus sokong PC :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
November 24, 2015 at 11:48 AM delete

amin..in sha Allah cik en :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
November 24, 2015 at 11:49 AM delete

owh..in fo ni..terima kasih :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
November 24, 2015 at 11:51 AM delete

alhamdulillah..bukan usaha PC sendiri tapi sokongan kawan kawan yang tidak jemu datang bertandang ke blog PC ini..mereka hebat... in sha Allah ada rezekinya tu..amin.. :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
November 24, 2015 at 11:52 AM delete

alhamdulillah terima kasih kak..semua berkat sokongan dan doa kawan kawan ni..termasuk akak yang sentiasa rajin dan tak jemu singgah ke blog PC.. :)

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon