Langkah Baru Untuk Ke Destinasi Seterusnya..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Jangan pernah ada rasa terlambat mahu pun terlewat..usahalah selagi sempat..study smart disamping study hard..tapi smart itu lebih baik..

Dalam saat saat begini minta ketenangan jiwa dan fikiran daripada Allah..
Minta doa daripada ibu...ibu...ibu...dan ayah serta guru guru
Jaga solat wajib tambah solat  dan puasa sunnat..in sha Allah 

Bissmillah..tawakkal..doa..

Image
Google image 

Bila terasa buntu..istighfarlah
Selamat mengorak langkah baru untuk ke destinasi seterusnya..
Previous
Next Post »

11 comments

Write comments
Yumida Huda
AUTHOR
November 2, 2015 at 7:43 AM delete

yumida pernah rasa panik ms seat exam..berdebar2 sgt
ulangkaji dah, tdo dah cukup, bila duduk kat meja tetiba blank
moga adik2 menjawab dgn lancar
moga sukses dlm result spm

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
November 2, 2015 at 9:09 AM delete

Hehe...PC pulak asyik kutip pen je..asyik2 jatuh..haila..betul kita sama2 diakan untuk semua calon...

Reply
avatar
November 2, 2015 at 10:49 AM delete

InShaaAllah..
kadang-kadang sedih juga Lissa terpaksa tangguh study lambat sikit dari kawan-kawan.. tapi bila ingatkan pengorbanan ni untuk family dan parents Lissa, rasa bahagia pula walaupu ada yang kurang.. hee :')

Reply
avatar
Mialia Amelia
AUTHOR
November 2, 2015 at 11:56 AM delete

tetiba teringat waktu SPM tahun lepas, study sampai betul2 last minit. Sampai kan terbawa masuk buku rujukan dalam dewan periksa xD

Reply
avatar
November 2, 2015 at 5:16 PM delete

Yana punya kisah time pmr kalkulator rosak time math satu , memang gigih kira xpakai kalkulator. :)

Alhamdulillah moga Allah permudahkan segala urusan adikadik semua

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
November 2, 2015 at 5:46 PM delete

Kalau niat baik in sya Allah kita rasa kemanisan itu walau sedikit lewat berbanding kawan kawan... :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
November 2, 2015 at 5:47 PM delete

Hehe...tak sengaja tak apa... :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
November 2, 2015 at 5:48 PM delete

Amin...hehe..la yeke... :)

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon