Meadow Gold-The Indulgence Collection

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

image
Google image

Tengah duduk santai..tiba tiba teringat dia ni..selalu tengok sahaja awak berlegar legar kalau tidak di blog sendiri..dia berlegar legar di blog kawan kawan..nampak..klik..klik..klik..ini bukan tulang rusuk kiri bergegar..tapi tekak macam ada sepasang  rama rama yang super cute sedang menari nari chacha..*ngences PC*..awak tunggu..tunggu..hehe..wahai en nuffnang bertambah lagi wishlist PC la..*sobs..sobs..sobs bawah meja makan..nak nangis bawah kerusi tak muat dik*

Meadow Gold-The Indulgence Collection ada 4 perisa ya..
1)Flavour red velvet
2))Flavour Caramel
3)Flavour Chocolate
4)Flavour Macadamia

Belum dapat rasa..tak sempat cair dimulut dan tekak tengok tenung dah cair di mata..di hati..kihkihkih..



Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
October 31, 2015 at 2:50 PM delete

alahaiii.. tengok gambar pun dah terliur.. haahaaa T_T

Reply
avatar
Dunia Zumal
AUTHOR
October 31, 2015 at 5:31 PM delete

Jom kita makan Meadow Gold ^-^

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
October 31, 2015 at 7:59 PM delete

Zumal kalau dah makan review tau..hikhik.. :)

Reply
avatar

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon