Previous
Next Post »

11 comments

Write comments
Aisya Ahamad
AUTHOR
October 19, 2015 at 8:07 AM delete

Yes betul itu. Jgn smpai berkali kali. :-)

Reply
avatar
October 19, 2015 at 8:30 AM delete

harap jgn ulangi kesilapan yg sama bila sdh pernah terjadi.... huuhu

Reply
avatar
Kakzakie
AUTHOR
October 19, 2015 at 9:53 AM delete

Kalau dah berkali-kali masih juga tak sedar memang dah patut diberi hukuman setimpal.
Kakak nak bawa isu jerebulah dalam hal ini...
Jerebu yg melanda ni agak-agak macam mana PC.
Peringatan? Amaran atau hukuman?
Sama-sama kita renungkan.

Reply
avatar
nana kimie
AUTHOR
October 19, 2015 at 10:00 AM delete

Nice sharing ! Jangan ambil mudah :)

Reply
avatar
Ana Fatihah
AUTHOR
October 19, 2015 at 12:13 PM delete

Seram pulak bila baca.
Berusaha untuk belajar dari kesilapan dan tidak mengulanginya lagi. In shaa Allah. :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
October 19, 2015 at 12:18 PM delete

moga boleh dielakkan kan.. :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
October 19, 2015 at 12:20 PM delete

betul kak..belajar daripada kesilapan itu..bila diulang maknanya tiada kesan dihati.. :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
October 19, 2015 at 12:24 PM delete

Peingatan kepada manusia bahawa hargailah setiap nikmat kurniaan Allah SWT
Amaran kepada jiwa jiwa yang mati agar sentiasa ingat padaNYA
Hukuman bila ada tangan tangan yang telah bertindak niat tidak menghalalkan cara.. :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
October 19, 2015 at 12:25 PM delete

terima kasih adik..bila ambil mudah..masalah pun mudah menyapa.. :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
October 19, 2015 at 12:26 PM delete

Amin..ala janganlah seram..sekadar renungan Ana..akak yang tulis pun terketuk juga hati sebenarnya :)

Reply
avatar
October 19, 2015 at 7:49 PM delete

betul kak,
bila orang bagi tahu something dengar elok elok sebab mungkin dalam tu ada info or anything sbb org tak kan repeat banyak kali kan

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon