Walaupun sedikit..alhamdulillah..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Walaupun sedikit..alhamdulillah

Enam iklan berstatus On Going di CPUV Nuffnang.
Syukur alhamdulillah..moga hari hari mendatang lebih murah rezeki PC dan sahabat sahabat yang lain juga..amin..
Previous
Next Post »

18 comments

Write comments
Mialia Amelia
AUTHOR
September 16, 2015 at 4:09 PM delete

nice. sy dah lama x aktif berblogging. nuffnang sy dah macam dalam status koma dah. ehehehe. tu nk kena blogwalking balik ni

Reply
avatar
Aisyhah Nyais
AUTHOR
September 16, 2015 at 4:11 PM delete

tahniah sis...semoga terus berjaya....nuffnang saya pon susah naik :(

Reply
avatar
Etuza Etuza
AUTHOR
September 16, 2015 at 4:29 PM delete

http://madey09.blogspot.my/
done follow anda ya..tq

Reply
avatar
September 16, 2015 at 4:47 PM delete

tahniah kak PC, klik2 sini :)

Reply
avatar
September 16, 2015 at 6:06 PM delete

Tahniah PC- meriah jugak ni-org rajin mmg murah rezeki- Amin :)

Reply
avatar
September 16, 2015 at 6:29 PM delete

InsyaAllah..sikit2 lama2 jadi bukit..hee

Reply
avatar
September 16, 2015 at 6:54 PM delete

saya puj ada lime ke..enam hehehe. alhamdulillah :D

Reply
avatar
theyanaonly
AUTHOR
September 16, 2015 at 7:05 PM delete

wahh alhamdulillah saya masih belum ada status yang tu hehe

jemput baca part 2 ada apa di hello kitty house

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 16, 2015 at 8:51 PM delete

@Mialia Amelia
akak pun tak berapa aktif sangat..ada kelapangan in sya Allah ziarah kawan kawan..tinggal jejak sikit..terkadang sepi juga..tak apa..berkat aktif semula nanti mesti nuffnang bagi ganjaran..amin..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 16, 2015 at 8:52 PM delete

@Aisyhah Nyais
terima kasih ecah..ecah lagi hebat dari akak la..saja la tu..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 16, 2015 at 8:52 PM delete

@Etuza Etuza
PC dah follow etuza juga ye..salam ukhuwah etuza..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 16, 2015 at 8:53 PM delete

@Syahidah Fadilah
terima kasih adik..semua dengan izin Allah..adik pun hebat juga la..terima kasih klik klik ye...

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 16, 2015 at 8:54 PM delete

@Rusmeyati Nordin
Allahu..alhamdulillah..rezeki pinjaman ni..Rus pun tak kurang hebat jugakan..kita sama sama usaha ok..amin..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 16, 2015 at 8:55 PM delete

@Izzati Suhaide
amin..nuffnang ni mengajar kita erti usaha dan sabar..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 16, 2015 at 8:56 PM delete

@sayidah napisah
alhamdulillah..kan..pun ok rezeki juga..adik hebat daripada akak..akak masih merangkak la dik..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 16, 2015 at 8:57 PM delete

@theyanaonly
jangan risau..in sya Allah tak lama lagi mesti ada iklan yang on going melekat tu..amin...

Reply
avatar
September 17, 2015 at 12:54 PM delete

Tahniah, didoakan semoga bertambah dan dimurahkan rezeki. Amin.

Reply
avatar

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon