SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 



GIVEAWAY


(blog anda akan diletakkan di dalam bloglist saya disidebar secara kekal)
TAMAT PADA 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

segmen theyanaonly ni bukan sekadar blogwalking tapi giveaway juga, ada hadiah bagi 2 orang yang bertuah. Macam mana nak join mudah sahaja baca bawah ni apa yang perlu anda lakukan
  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (jangan lupa linkkan)
  2. follow blog saya "i follow" (make sure jujur)
  3. follow twiter saya "tiada" (kalau ada twitter wajib)
  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (contoh dibawah pilih salah satu)
SETIAP HARI  
dua orang yang bertuah dipilih dengan cara random.org akan dapat hadiah special

MUDAH KAN JUST COPY CODING DALAM BOX BAWAH NI AND PASTE DEKAT POST KORANG SEMUA TELAH SIAP DI LINK KAN.

TAMAT 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM


JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK ENRTY ANDA



Previous
Next Post »

23 comments

Write comments
Mimi Kyumi
AUTHOR
September 3, 2015 at 6:02 PM delete

Good Luck Syg..AHAHAHA..

Reply
avatar
theyanaonly
AUTHOR
September 3, 2015 at 8:28 PM delete

TERIMA KASIH TURUT SERTA JOM BLOGWALKING & GOOD LUCK PESERTA BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

Reply
avatar
September 3, 2015 at 9:44 PM delete

jalan-jalan sini.

http://penulishingusan.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

Reply
avatar
September 3, 2015 at 10:49 PM delete

nysa dari segmen yg sama . jalan jalan singgah sini . goodluck ! jom ke blog nysa :) http://pemilikcintahati.blogspot.my/p/link.html

Reply
avatar
Zara Nabilah
AUTHOR
September 3, 2015 at 11:25 PM delete

All the best! シ

http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html?m=0

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 3, 2015 at 11:48 PM delete

@KhoirunAnnisyak
akak datang ye nanti..nak ziarah awak ni..

Reply
avatar
September 4, 2015 at 2:15 PM delete

salam..singgah sini good luck

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

Reply
avatar
miss zyaroses
AUTHOR
September 5, 2015 at 12:19 AM delete

salam singgah sini dri segmen yang sama. gd luck done follow
http://misszyaroses.blogspot.my/

Reply
avatar
Mardiah Diana
AUTHOR
September 5, 2015 at 9:34 PM delete

Singgah jalan2 sini dari segmen yang sama...semoga berjaya....dah join juga....hihi

http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

Reply
avatar
Saljuhumairah
AUTHOR
September 8, 2015 at 11:11 AM delete

salam kenal... datang dari segmen theyanaonly...

Jemput ke senarai blogwalking... just tinggalkan url dibahagian komen.. mudah nak datang terjah setiap hari...

http://www.saljuhumairah.com/2015/08/senarai-blogwalking-blogger-pupular-2015.html

Reply
avatar
September 14, 2015 at 7:56 AM delete

tahniah menang kak :)

http://theyanaonly.blogspot.my/2015/09/tahniah-dua-lagi.html

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon