Percubaan pertamA

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Image

* percubaan pertama *

Kit Kat Green Tea 
Bagi yang sememangnya gemarkan green tea dan aromanya pasti kit kat bersalut perisa ini menjadi dambaan atau pilihan..bagi yang belum cuba silakan..

Manis sedikit berbanding kit kat original
3/5*
Previous
Next Post »

9 comments

Write comments
Kakzakie
AUTHOR
September 30, 2015 at 1:31 PM delete

PC macam anak kakak aje hihi...
Dia kata lebih sedap
Kakak lebih suka yg coklat juga

Reply
avatar
September 30, 2015 at 2:15 PM delete

ingatkan greentea kurang manis sikit

Reply
avatar
September 30, 2015 at 2:19 PM delete

Assalamualaikum PC,
Baru tadi nampak promosi Kit Kat Green Tea ni AEON S2..
Saya belum rasa lagi so tak dapat bagi komen.. ;-)

Reply
avatar
Myra Azraff
AUTHOR
September 30, 2015 at 2:36 PM delete

iskk kite dalame perati je bende ni, tak beli2 lagi T_T

Reply
avatar
September 30, 2015 at 2:52 PM delete

Dtg singgah sini....
ASSAM tak try lagi kit kat baru ni....
leh cuba lepas ni...

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 30, 2015 at 2:59 PM delete

Hihi...sekali sekala boleh kak..tapi yang ori lagi ok sebab kurang manis..

Reply
avatar
kak gojes
AUTHOR
September 30, 2015 at 4:53 PM delete

nampak sedap aje kaler ijau tu..KG tak suka makan coklat..tp klu kaler gtu..mungkin akan makan

Reply
avatar
Mardiah Diana
AUTHOR
September 30, 2015 at 9:20 PM delete

salam singgah sini PC...diana belum pernah lagi rasa kit kat kaler hijau ni...nak juga diana merasanya...hihi

Reply
avatar
October 16, 2015 at 9:22 AM delete

sy blm try lagi green tea ni. nmpak mcm sedap jugak..

Reply
avatar

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon