Ambil kisaH

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Ambil kisah

¤♡ ambil kisah ♡¤

Perwatakan individu berbeza..biarpun kadang kadang rasa rasa boleh "ngam",mungkin tidak pada semua benda dan perkara.
Gaya bersahaja seperti tiada apa apa rupanya dialah yang paling perihatin.Lagaknya beria ria yang pertama menuju kehadapan *habis kaki orang lain dilanyaknya*owh,dia pula yang hilang dulu entah ke mana.Gelagat manusia sukar dijangka.

Jika tidak dapat mambantu dengan harta dan tenaga..tolong dan sokonglah dengan DU'A

Blog juga wadah untuk kita menyampaikan ilmu,maklumat dan segala rasa juga idea.bermanfaat atau tidak perkongsiannya,kedua duanya tetap mendapat ganjaran..bezanya ke destinasi mana bakal kaki kita mengatur langkah kelak.bak kata kiah propa"jaga jaga ada mata yang merati".
Siapa?

1)Allah SWT*pasti* 
2)Malaikat Raqib dan Atid*pasti*
3)Sahabat yang menjadi followers
4) Unfollowers dari luar negara*mungkin mereka warga Malaysia yang menetap di luar negara,,atau semenangnya warga luar negara singgah di blog kita*lillahitaala PC bersyukur tapi tidak berasa teruja atau bangga pun bila ada tetamu yang singgah di blog PC ini selain dari Malaysia..sebaliknya risau..*bermanfaatkah apa yang PC kongsi,fahamkah mereka atau salah fahamkah mereka?*
Allahu.
Previous
Next Post »

11 comments

Write comments
Mimi Kyumi
AUTHOR
September 18, 2015 at 4:32 PM delete

Byknya vistor dri US..Hihi

Reply
avatar
Dunia Zumal
AUTHOR
September 18, 2015 at 6:07 PM delete

Tahniah PC... Insha Allah mereka faham boleh translate ^-^

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
September 18, 2015 at 7:21 PM delete

betul tu PC paling gerun yang pertama, Allah swt, pasti kan perkongsian kita yang baik-baik kan. Sebenarnya dari luar negara tu kebanyakkan nya ada server yang masuk tetapi pengunjungnya dari malaysia juga rasanya, kak ana pernah terbaca tentang ni, tak pasti di mana PC :)

Reply
avatar
September 18, 2015 at 7:28 PM delete

terima kasih kak atas peringatan ni..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 18, 2015 at 11:15 PM delete

@Mimi Kyumi
Itulah..syukur..tapi ada rasa risau juga mimi..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 18, 2015 at 11:16 PM delete

@Aisyhah Nyais
Blog ecah pun tak kurang malah lebih baik dari blog akk yang sendu ni dik..tq ye..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 18, 2015 at 11:17 PM delete

@Dunia Zumal
Terima kasih zumal..alhamdulillah kalau ada input yang boleh mereka manfaatkan..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 18, 2015 at 11:19 PM delete

@anajingga
Allahu..itulah yang PC risau kak..kalau faham PC dengan fahamnya tetamu sama tak apa..takut PC nak cakap A..mereka faham B..itu PC takut la kak..

Reply
avatar
September 19, 2015 at 11:41 AM delete

alhamdulillah. sam-sama lah kita buat entri yang bermanfaat pada semua dan memberi info kepad yg memerlukan dan perkongsian rohani :)

baru perasan blog akak mcm dah berwajah baru. dan header jugak kan kan hehe

Reply
avatar

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon