1st GiveAway by Ciktaman

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 






Assalamualaikum dan hai :)


Sepanjang bulan September ni, cktmn nak buat satu segmen untuk korang semua..


1st GiveAway by Ciktaman




Ok syarat penyertaan senang je!


1. Mesti follow @ like


* Blog - ciktaman + nuff click 
* Instagram - ctctraudhah | molekgilo


2. Buat satu entri [copy coding yang diberi] dan komen



pasal blog ciktaman tak lebih 15 patah perkataan..




3. Tinggalkan URL entry korang pada post ini sahaja. *link pada chatbox tak dikira







4. Tempoh GA adalah bermula 1 September sehingga 30 September 2015''













** Untuk lihat senarai peserta kat SINI



*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI



***Pemenang akan dipilih sepenuhnya daripada cktmn









Blog yang kemas,kombinasi warna yang sepadan sedap mata memandang.Simple but nice.alhamdulillah.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Previous
Next Post »

15 comments

Write comments
Cik Yanie
AUTHOR
September 1, 2015 at 8:32 PM delete

dtg dari GA yg sama :) http://impianacikyaanie.blogspot.com/2015/09/1st-giveaway-by-ciktaman.html

Reply
avatar
tiga lalat
AUTHOR
September 1, 2015 at 9:00 PM delete

mugo2 mbakyu entok hadiah seng gedi., ;p

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
September 1, 2015 at 11:00 PM delete

Gud luck PC.moga ad rezeki akak

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 1, 2015 at 11:05 PM delete

@Cik Yanie
Hye yanie...nanti kak PC singgah blog awak ye..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 1, 2015 at 11:06 PM delete

@tiga lalat
Yo harapnye ngonolah wak..hihi..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 1, 2015 at 11:07 PM delete

@Putri
Ma sya Allah tq ye..amin..amin..

Reply
avatar
theyanaonly
AUTHOR
September 2, 2015 at 12:27 AM delete

Malam, saya follow blog awak datang dari GA yang sama, good luck ya.

GIVEAWAY BY CIK TAMAN

Reply
avatar
Ck Tmn
AUTHOR
September 3, 2015 at 6:17 PM delete

Tq sebab sudi join.. Gudluck :)

Reply
avatar
September 26, 2015 at 6:18 AM delete

salam..singgah cn good luck

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/09/1st-giveaway-by-ciktaman.html

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon