Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

Advertisement
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 





Sempena bulan Ogos, bulan kemerdekaan ini, Mia nak buat Giveaway Merdeka 2015 yang simple. Hadiahnya berupa 18 Fridge Magnet Ringgit Malaysia. Ole-ole dari Kelantan.





Tanggal 31 Ogos 1957. Merdeka!! Merdeka!!

Jom join giveaway ini... syarat-syaratnya :

  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 31 Ogos 2015.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan akan diumumkan pada 3 September 2015.



nak join giveaway ini, sila klik pada banner..



18 Komen untuk "Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com"

mia nak join!! tggu mlm ni buka lappy senang nak join. skrg online kat phone je. payah2 hihihi

abam kie pun nak join la..mana tahu dpt hadiah...

@Abam Kie
Jom abam kie..meriahkan jom..in sya Allah..

@kak gojes
Alhamdulillah mana tahu ada rezeki kita..

Singgah Sni Jln2..Mimi Dari GA Yg Sama..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html#.VeLEJiWqqko

Jemput Ke Blog Mimi Ya..Ehekk..

Semoga Berjaya.

salam singgah dari segmen yang sama....semoga berjaya...

http://mardiahdiana.blogspot.in/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

good luck (=

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

Salam Perkenalan :)

Atie singgah sini

http://cintahawaa.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

Cik Mimie singgah dari GA yang sama.. gudluck :)

http://norshamimi.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

Salam ziarah dari segmen yang sama:

http://www.mariafirdz.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

Semoga berjaya... ☺

Salam Merdeka... Terima kasih kerana sudi join Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

Senarai peserta telah dikemaskini di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-peserta-giveaway-merdeka-2015.html

Semoga berjaya (^_^)

Salam Merdeka... Terima kasih kerana sudi join Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

Senarai peserta telah dikemaskini di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-peserta-giveaway-merdeka-2015.html

Semoga berjaya (^_^)

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

ayu dtg dari GA yg sama.. singgah la ke blog ayu..ayu ada juga buat segmen..nanti boleh la join ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

Kata-kata kalian itu INSPIRASI..TERIMA KASIH..

Back To Top