♡♡asalnya tepu..akhirnya berdebu♡♡

Bissmillahirahmanirahim 
Assalammualaikum ukhuwah ♡ 

Google image 

Ding dong..ding dong..dah petang...macam macam aroma boleh dihidu..biasalah bila dah dekat waktu berbuka..ada yang lebih mudah membeli juadah..ada pula yang lebih gemar dan seronok memasak sendiri..atau tidak pun berselang seli..masak dan makan bersama keluarga di rumah...dan sekali sekala ber"buffet " di mana mana destinasi..**ada juga yang cedera parah kerana hantuk kepala dibucu kabinet dapur..tak tau nak masak manu apa...huhu..ok PC gurau..

Hari hari memerah otak untuk menghasilkan sesuatu yang berbeza..banyak dan tinggi cabarannya..betul tak..ke PC saja yang terasa begitu..dalam dunia blogger pun begitu..jadi tidak hairan terkadang sedikit slow ber"entry"..tidak pun dah macam berulang ulang isinya..ehhhh...PC...PC...hihi...typo jangan katalah...dah jadi ramuan wajib..minta maaf ye...maafkan saya penunggu gua...huhu..itu belum yang entry ada badan...tak ada kepala...tajuknya copot entah ke mana...

Tetapi...tetapi...kuasa Allah kan...kadang tengah menyapu sampah pun idea menjelma...relax...relax...selesaikan dulu kerja..kihkihkih...alhamdulillah..maka tipis sikitlah debu yang hinggap diblog..hakikatnya..semua tindakan perlukan kesungguhan..ye,bukan mudah nak senang,,tapi mudah nak susah..du'a moga Allah permudahkan setiap urusan kita semua..selamat beriftar ukhuwah..
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
Mama Kembar 3
AUTHOR
July 11, 2015 at 8:44 PM delete

sama laa kita...kdg tu dok termenung depan laptop, idea seketul pun tak dtg nak update blog huhu.

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon