::..tErHaru..kemUDiaN tErsEDu SedAn..::

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

 Di pejabat..sedikit waktu senggang yang ada saya manfaatkan sebaiknya..saya tersenyum..menangis dalam gembira..terharu dengan usaha,,masa,,tenaga..keikhlasan  dan idea yang diberikan daripada sahabat blogger kepada saya yang sekadar bersua di blog sahaja..dia pengomen tegar..alhamdulillah..terima kasih..ikhlas saya memang terharu..tq 
 Mr krole  kerana …hadiah ini..



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dan ini..


header hadiah daripada  Mr Krole

Sekali pandang hati terpaut..idea yang Allah kurniakan melalui seorang sahabat yang saya selalu nantikan wajah puterinya dalam setiap entry yang dipaparsentiasa..tak jemu..begitu juga suri hatinya..Mrs krole..always..suka melihat foto family bahagia mereka..suami..isteri..dan permata hatisaya menjadi rambang mata kerana hasilnya yang halus..yang mana menjadi pilihan qalbu

Di rumah pula..usai berbuka puasa dan solat fardhu maghrib..hati yang siangnya girang bertukar sebak,,sayu dan pilu..dan peratusan yang paling tinggi adalah rasa bersalah dan ralat teramat sangat..dan musibah ini mengajar saya bahawa kita mesti peka dan teliti juga berhati hati dalam sebarang tindakan juga keputusan..apa yang di lakukan mesti dalam keadaan tenang..tak kira..dalam keadaan terlalu suka atau terlalu berduka..sebarang kemungkinan boleh berlaku..

Hasil header yang sweet ni buat saya terharu..pastinya siapa yang pandang pasti berkenan..kerana itulah yang saya rasa..namun**owhh sebaknya………..Maafkan PERDU CINTA..saya menyusun 10 jari..dengan rasa rendah diri dan hati..mohon maaf..

Untuk sahabat blogger yang sentiasa setia dan singgah di blog PERDU CINTA..jom kita support sahabat kita ni  Mr krole..ziarah,,bersuai kenal dan jalinkan ukhwah..moga kita semua mendapat redha ILAHI..
Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
puteri airyn
AUTHOR
August 27, 2013 at 11:14 PM delete

Cantikan sentuhan krole tu..Salam perkenalan dari Erin.. Kalau sudi.. jelajah lah ke blog puteriairyn :-)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
August 27, 2013 at 11:24 PM delete

alhamdulillah cantik..tak sangka ada yang sudi buatkan hadiahkan header cumil..salam perkenalan juga..dah selesai singgah,,baca n3,,komen dan follow juga..salam ukhwah ye..

Reply
avatar
Kakzakie
AUTHOR
August 29, 2013 at 9:48 AM delete

Dua kali kakak do perhati kot tersalah masuk rumah, click balik dari ruang komen kakak, sah ini Perdu Cinta punya blog hihi...

Indah, menawan dan cantik. Kakak pun terpikat:)

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon