^^kUnTUmaN ukhWAh..nIKMAt SilaTurAhiM^^

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم



Baru sahaja sampai..terima kasih atas kejujuran dan sikap bertanggungjawab posmen yang bertugas hari ini :)  sebenarnya terkejut tapi dalam hati mengucap kalimah syukur alhamdulillah..tapi daripada siapa ye????

Bila dah dapat hadiah..siapa yang tak terujakan..moga esok di akhirat dapat buku hisab dari belah kanan.. :) excited sangat..senyum pun dah meleret leret masa ni :) buka sloe slow..cermat cermat..ngendap sikit sikit..

 Taaaraaaaa...cenderahati cupcake siap ada cream dan srtawbery tau..dan bersamanya sehelai warkah pengganti diri..luahan rasa hati..salam ukhwah wahai adik..warkah daripada sahabat..yang hanya bertemu di alam maya..gembira dan terharu..syukur Ya Allah..hanya engkau berhak membalas dengan seribu satu kebaikan..ameen..

Dan inilah dia,,si cupcake strawbery buat pengomen tegar katanya,,yakinlah setiap apa yang kita lakukan Allah pasti memandangnya..siang atau malam,terang atau gelap..tidak terlepas walau sesaat..dan apabila kita menggembirakan hati sesama insan nescaya Allah juga akan menggembirakan hati kita..dengan pelbagai cara..lakukan sesuatu itu tanpa minta imbuhan..namun Allah tetap datangkan rezeki,bahagia dan gembira bersama samanya..TERIMA KASIH adik BK(BUDAK KAMPUNG--> http//:www.mimbarhatiku.blogspot.com)..suanya kita telah Allah tentukan..dan susunan Allah itu sukar untuk kita jangkakan..
InsyaAllah..sokongan kepada sahabat sahabat blogger yang lain juga akan sentiasa tulus daripada hati insan kerdil ini..barakallah..
wassalam ^^,
Previous
Next Post »

7 comments

Write comments
Cik Arina
AUTHOR
February 19, 2013 at 3:54 PM delete

alhamdulillah .. wah bestnya akak dpt gift , sedap tak cupcake tu hehe , kalau hati kite ikhlas pasti ada balsannya , mahupun d'dunia & akhirat =) akak tgok sndiri dekat sini boleh ? http://www.flm2u.com/2013/01/sehangat-asmara.html arina susah nak cerita bab2 romantik ni haha lagi2 bab suami isteri ni hehe laman web 1st http://www.flm2u.com/ akak leh tengok mcm2 movie terbaru terhangat kat sini =)

Reply
avatar
Selipar Putih
AUTHOR
February 19, 2013 at 6:08 PM delete

alhdmlh...trm ksh kt abg posmen krn dpt menunaikan amanah serta tgjwb 2.sm2 kak walau ia xsemahal zulian yg bersinar

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
February 19, 2013 at 6:11 PM delete

tu lah alhamdulillah..alololo..ye tak yekan..arinakan single lagi bukan dalam erti kata sebenar la..opssss..udah berpunya ya cik arina..saja la tu nak buat akak ngences ni..hihihihi..suatu masa nanti panjang umur..arina akan juga menjadi seorang isterikan dik..ameen...ok nanti akak buka laman web ni..tengok citer elok2 ea..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
February 19, 2013 at 6:39 PM delete

bukan mahal atau murah iman menjadi ukuran..tapi keikhlasan,kesungguhan dan silaturahim yang terbina itu paling utama..TERIMA KASIH banyak2 ye..

Reply
avatar
February 20, 2013 at 9:24 AM delete

alalalalala comelnya...semoga persahabatan yang terjalin berpanjangan...amin

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
February 20, 2013 at 10:52 AM delete

mudah2an kan kak walau jumpa kat coretan sahaja..moga silaturrahim ni..kita semua berpanjangankan kak..amen..

Reply
avatar
Cik Arina
AUTHOR
February 20, 2013 at 1:13 PM delete

hahaha kalau dh sampai seru ada lah tu hehe malu pula kita =) ok In Shaa Allah suatu hari nanti , mudhan akak pun sama =)

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon